Прибирали попри дощ: в урочищі Чебені організували толоку

28 Квітня 2023, 11:15
Під час толоки 1787
Під час толоки

Рибалки та мисливці Рожищенської районної громадської організації Українського товариства мисливців та рибалок, які були ініціаторами проведення толоки в урочищі Чебені, попри дощ зібралися на добровільну акцію з очищення від сміття місця відпочинку багатьох рожищан та жителів довколишніх сіл.

Толока відбулась у середу, 26 квітня, на заплаві річки Стир, повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Працювали спільно з працівниками Волинського рибоохоронного патруля та Державної екологічної інспекції у Волинській області, Українського товариства мисливців та рибалок. 

На території зібрали десятки мішків сміття: пластикових і скляних пляшок, поліетилену, целофану, недопалків, покришок тощо. Повний причіп непотребу, який залишився після відпочивальників, вивезли на полігон твердих побутових відходів у село Брище Луцького району. 

Вдалося привести до ладу значну частину берегової смуги.

Зазначають, що на заклик провести прибирання відгукнулося мало рибалок. Байдужими залишилися і жителі громади. Загалом до прибирання долучилося лише десять людей.

«Хочу подякувати за участь у проведенні заходу працівникам рибінспекції та екологічної інспекції, за надання транспорту – КП «Дільниця благоустрою» Рожищенської міської ради. Однак хочеться зазначити, що мало рибалок-любителів відгукнулися та взяли участь у прибиранні території», – наголосив голова районної ГО УТМР Іван Лукасевич.

Коментарі
28 Квітня 2023, 11:13
Чому не був на прибиранні мер Поліщук разом зі своїми компаніями алкоголіків? Певно у цей час мер Поліщук пив горілку у своєму кабінеті.
28 Квітня 2023, 14:15
Винуватий голова партії,,Батьківщина''- стоматолог Ковальчук Віталій Володимирович,який привів до влади мера Поліщука.
28 Квітня 2023, 14:20
Можливо стоматолог Ковальчук Віталій Володимирович хоче бути мером,але Ковальчук Віталій Володимирович який привів до влади чудо-мера Поліщука,дуже жадна людина і всі про це знають.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024