Рибалки та мисливці Рожищенщини запрошують на толоку в урочищі Чебені

25 Квітня 2023, 13:35
Чебені з висоти. Фото Олександра Харланова 1124
Чебені з висоти. Фото Олександра Харланова

Рибалки та мисливці Рожищенської районної громадської організації Українського товариства мисливців та рибалок закликають жителів краю, які люблять відпочивати в урочищі Чебені, на спільну толоку з наведення благоустрою.

Прибирання прибережної зони водойми відбудеться у середу, 26 квітня. Збір при в’їзді в урочище о 10.00, повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Урочище Чебені – популярне місце відпочинку жителів Рожищенщини. 

«Наведення благоустрою на цій території – це необхідність. Рибалки нашої організації ініціювали це прибирання, бо розуміють, що за чистоту території відповідає кожен, хто сюди приїздить. На нашу пропозицію про прибирання відгукнулися представники Волинської рибінспекції та Державної екологічної інспекції. Запрошуємо долучитися до наведення благоустрою на прибережній території й небайдужих жителів громади. Давайте разом подбаємо, аби виїзд на природу, до рідних Чебень, приносив нам моральне задоволення та насолоду. А це станеться лише у тому випадку, коли тут не буде сміття», – наголосив голова районної ГО УТМР Іван Лукасевич.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024