Орден «За мужність» вручили дружині загиблого захисника з Підгірного

12 Квітня 2023, 12:25
Орденська книжка 826
Орденська книжка

Вiд iменi президента України орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) вручили Людмилі Ткачук, дружині загиблого воїна iз села Пiдгiрне Копачівської громади, молодшого сержанта Леонiда Ткачука.

Нагороду вручили 11 квітня староста Березолукiвського старостинського округу Лiлiя Коцюбайло та вiйськовослужбовцi Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомили в установі.

Захисника, 1978 року народження, відзначили державною нагородою України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.

Рідні та знайомi пригадують, що Леонiд був порядним, справедливим та добрим чоловіком, вірним товаришем і побратимом. Од­но­сель­ці за­пам’ята­ли його як пра­це­люб­ну та щиру лю­ди­ну. 

«Жодна у свiтi з нагород не поверне найдорожчих людей. Нехай ця вiдзнака стане для рiдних свідченням мужності, стiйкостi та вiдваги Леонiда», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Леонiд Ткачук загинув у вересня 2022 року на Харківщині, боронячи Україну від російських окупантів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024