На Рожищенщині відбудеться футбольний Кубок Федерації

09 Квітня 2023, 19:02
Футбол 1558
Футбол

Відбулося перше у 2023 році засідання Федерації футболу Рожищенщини, на яке прибули представники команд, голова Федерації та усі зацікавлені.

Захід організували у неділю, 9 квітня. Про це Район.Рожище повідомив представник Федерації Володимир Потрапелюк.

Під час активного обговорення прийняли рішення провести Кубок Федерації (30 квітня груповий етап, 7 травня – фінальні ігри), аби команди після зимової перерви відновили спортивні кондиції та актуалізували всі свої вміння перед майбутнім чемпіонатом. 

Ігри Кубка Федерації запланували провести на вихідних (неділя), зі скороченими таймами (по 25 хвилин) та на вибіркових полях (Кременець та Топільне) із мінімальним грошовим внеском. 

Попередньо на участь в Кубку Федерації готовність підтвердили: РДЮСШ, Мильськ, Доросинівська громада, Кременець, Топільне, Копачівка. 

«Кількість команд може змінюватися, тому чекаємо погодження від інших. Прикро, що на футбольній мапі Рожищенщини зникають цікаві, конкурентоспроможні команди, команди-чемпіони. У такий непростий час не можемо дозволити собі втратити футбол в нашому краї, тому запрошуємо до участі усіх зацікавлених», – зазначив голова Федерації Анатолій Мищук.

Традиційний Чемпіонат Рожищенщини попередньо має стартувати у середині травня. 

Учасники засідання також обговорювали належні умови проведення ігор (інфраструктура, арбітраж, культура вболівання) та інші організаційні моменти.

Футбол – один із показників, що село живе і це важливо. Охочих доєднатись до футбольної родини з теренів колишнього району, запрошують телефонувати за номером 0958214710 – Анатолій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024