Передали гуманітарну допомогу для переселенців, які мешкають у Рожищенській громаді

15 Березня 2023, 14:34
Відвантажування допомоги 2827
Відвантажування допомоги

Холодильники, пральна машина, електроплити, чайники, ковдри, пледи, подушки, постіль, побутова хімія та гігієнічні набори – все це передав Волинський Інститут Права за підтримки програми «Європейський обмін ГГМБХ (Київський діалог)» для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у Рожищенській громаді.

Громада отримала гуманітарної допомоги на понад чверть мільйона гривень, повідомили 14 березня Район.Рожище благодійники.

Усі речі найбільш необхідні для покращення умов проживання людей, які були змушені покинути рідні домівки внаслідок воєнних дій в їхніх регіонах.

Цю допомогу розподілять у прихистки та передадуть сім'ям переселенців, які цього найбільше потребують.

«Побутова хімія і засоби гігієни постійно потрібні для внутрішньо переміщених осіб. Вони постійно потребують усього того, що швидко закінчується. Також є потреба і в побутовій техніці, адже в місцях загального користування вона швидше виходить з ладу. Дуже приємно, що є такі фонди й громадські організації, які надають таку допомогу», – зазначив директор Центру соціальних служб Рожищенської міської ради Олег Шварцкоп.

Нині в громаді проживає понад 800 внутрішньо переміщених осіб. Чимало з них працюють і більшість власних потреб забезпечують самостійно. Однак, є вразливі групи, такі як пенсіонери, люди з інвалідністю та матері з дітьми, яким потрібна постійна підтримка.

Коментарі
15 Березня 2023, 14:37
На фото - 2 КЛОУНИ - мер Поліщук і директор Центру соц.служб Шварцкоп,які дуже люблять себе і завжди скрізь займаються самовозвеличенням і самохизуванням і на всіх сайтах виставляти свої фото ! Поліщук та Шварцкоп давно люблять жирувати за рахунок коштів громади ! Як вже людей громади задовбали ці 2 чуда- мер Поліщук і директор Центру соц.служб- пристосуванець і любитель грантових грошей і своїх фото Шварцкоп!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024