Військовий облік та бронювання: представники громад Рожищенщини пройшли навчання

02 Березня 2023, 13:52
Військовий квиток 1608
Військовий квиток

На базі Рожищенської громади представники Другого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Ковальов та Анна Бродосюк провели навчання з питань ведення військового обліку.

Представники військкомату поспілкувалися з керівниками та відповідальними працівниками установ, організацій, підприємств трьох громад – Рожищенської, Доросинівської та Копачівської. Про це 2 березня повідомили на сайті Рожищенської міськради.

З початком повномасштабної війни питання ведення військового обліку на підприємствах чи організаціях набуло неабиякої актуальності. Це пов’язано з тим, що багато працівників мобілізовані, інші пішли добровольцями, хтось підписав контракт тощо. 

Завданням підприємства є правильно та своєчасно вести такий облік та у випадку потреби своєчасно подавати необхідні дані.

Останнім часом відбулися також зміни на законодавчому рівні. Тож важливість вивчення та роз’яснення питання ведення військового обліку, а особливо бронюванню військовозобов’язаних для забезпечення функціонування органів місцевого самоврядування, виконання мобілізаційних завдань, потреб ЗСУ та функціонування економіки критично-важливих підприємств як ніколи на часі.

По закінченні спілкування учасникам зустрічі роздали інформаційно-роз’яснювальні буклети з питань цивільного захисту.

Коментарі
02 Березня 2023, 12:02
Голови ОТГ :чудодійні Поліщук, Касянчук і Совтис в першу чергу зі своїм апаратом повинні бути мобілізовані,так як ці трутні завдають шкоди громадам !
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024