У Рожищі організували флешмоб до Дня єднання

16 Лютого 2023, 14:49
Під час заходу 835
Під час заходу

На головній площі Рожища з нагоди Дня єднання та Дня Державного Герба України відбувся патріотичний флешмоб «Символ єдності».

Дійство організували працівники Центру культурних послуг та Публічної бібліотеки 16 лютого. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Представники місцевого самоврядування, працівники установ, організацій та підприємств міста, депутати міської ради, школярі та студенти Рожищенського фахового коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького вишикувалися у вигляді слів «МИР» та «ЗСУ».

Працівники Центру культурних послуг та Публічної бібліотеки під пісню «Ой у лузі червона калина» винесли державні символи України – Прапор та Герб. У виконанні учасників флешмобу пролунали гасла «Слава Україні!» та «Героям Слава!».

Довідково: День єднання України – свято, яке було встановлене минулоріч Указом президента №53/2022 з метою консолідації суспільства, стійкості духу та зменшення психологічного тиску, адже у лютому 2022 року Росія вже стягла багатотисячні війська до українських кордонів під приводом навчань, а у ЗМІ з'явилися попередження щодо початку російського вторгнення.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024