У Рожищі обрали керівництво Громадської ради

13 Лютого 2023, 11:13
Члени Громадської ради 4178
Члени Громадської ради

Відбулося засідання новоствореної Громадської ради при Рожищенській міській раді. З чотирнадцяти членів присутніми було десятеро.

Проголосувавши за порядок денний, члени Громадської ради обрали керівний склад новоствореного дорадчого органу: голову Громадської ради, заступника та секретаря. Про це 13 лютого повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Серед запропонованих кандидатур були:

  • представник релігійної громади Церкви Євангельських Християн-баптистів міста Рожище Вадим Бандура
  • представник релігійної громади Святого апостола та євангеліста Івана Богослова Луцького екзархату Української Греко-Католицької Церкви міста Рожище Сергій Василів;
  • представник Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Микола Варшава.

Після оголошення двома першими кандидатами про самовідвід, члени Громадської ради підтримали кандидатуру Миколи Варшави на очільника Громадської ради.

Заступником голови Громадської ради обрали представника релігійної громади Церкви Християн Віри Євангельської п'ятидесятників у місті Рожище Руслана Глинюка, секретарем – представницю РО Союзу українок Лілію Романюк.

Новообраний голова Громадської ради Микола Варшава висловив власне бачення роботи цього дорадчого органу і запропонував його членам на наступному засіданні представити та напрацювати пріоритетні напрямки роботи на майбутнє. А також висловив сподівання, що робота новоствореного дорадчого органу буде злагодженою та дієвою.

Коментарі
13 Лютого 2023, 12:11
Що там робить Огороднік,який бігає з однієї партії у другу?Огородніку треба сидіти на пенсії ,а не робити розумний вигляд і пити горілку ,як раніше з мером ! ДУЖЕ любить Огороднік бути на різних фото ,а користі від нього ніякої.
13 Лютого 2023, 15:34
Колишнє керівництво партії ,,Батьківщина'' - стоматолог Ковальчук Віталій Володимирович дійсно вважає ,що Огороднік ,як і мер Поліщук думають тільки за власну вигоду від посад і самохизування !
13 Лютого 2023, 16:31
Лісник до виборів готується, православні церкви підім"яв під себе тепер на черзі віруючі. Скоро вони побачать того босяка в овечій шкурі яке воно гниле і підле.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024