Жительці Ворончина виповнилось 90 років

07 Лютого 2023, 14:46
Раїса Власівна Кадлубицька 882
Раїса Власівна Кадлубицька

Жительці села Ворончин Доросинівської громади Раїсі Власівні Кадлубицькій виповнилося 90 років.

Поважний ювілей жінка святкувала 6 лютого, повідомили на сторінці газети «Наш Край».

Пані Раїса з чоловіком виростили двох дітей, має троє внуків. 19 років тому залишилася вдовою. Та в хаті досі всьому дає раду сама, та й городу 30 сотих ще утримує.

«Раїса Власівна – дуже світла людина, добра, у неї ні на кого немає зла за душею. Досі зберегла світлий розум та гарний зір, всі документи підписує сама. Має гарну пам'ять», – каже староста села Зоя Павловська.

Мали можливість у цьому переконатися, коли Раїса Власівна почала декламувати вірші, які вчила ще в початковій школі.

«Такі люди – очевидці багатьох історичних подій, джерело глибокої життєвої мудрості. За плечима Раїси Власівни великий життєвий досвід. І не завжди радісний. Жінка пережила радянську окупацію Польщі в 1939 році, німецьку окупацію в роки Другої світової війни, а свій 90-літній ювілей, на жаль, зустрічає в охопленій війною Україні. Але Раїса Власівна куди охочіше пригадує радісні моменти у своєму житті», – каже Доросинівський сільський голова Микола Касянчук, який вітав ювілярку у її день народження.

Свій секрет довголіття ювілярка пояснює саме Божою милістю: «Я люблю Бога, а він любить мене». Наразі вона мріє про одне – Перемогу України та мир.

Коментарі
07 Лютого 2023, 14:04
Голова ОТГ алкоголік Касянчук - любитель випити горілки на халяву і зробити фото з поважними людьми ! Доросині памя'я мають як Каасяннчук зробив фото з колишнім президентом України Порошенком і ледь у дупу його не поцілував,а може і і поцілував ,а тепер Каслизоблюд - алкоголік шастає по Рожищах,щоб випити горілки і в дупі має селян ,які цього придурка обрали на посаду ! Доросинямь ніколи нікому не допоміг ! Скоро жирний живіт Касянчука лопне від п 'янон ідуріння виборців!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024