Укрзалізниця та школярка з Рожища обмінялися новорічними подарунками

04 Січня 2023, 15:10
Подарунки 1895
Подарунки

Історія про вдячність та взаємопідтримку сталась нещодавно у Рожищі

Компанія «Укрзалізниця» та 12-річна школярка Олександра Альмужна обмінялися новорічними подарунками. Про це повідомляє Район.Рожище.

Все почалося з того, що рожищенська волонтерка Віра Шварцкоп показала роботу дівчини – на шматку озброєння «Града» Саша намалювала вагон «Укрзалізниці» із написом «Друзі важливіші за речі» та зображення дітей, які мандрують зі своїми домашніми тваринами.

«Мені це нагадало перші дні й місяці війни, коли Укрзалізниця вивозила людей, дітей, тварин з територій, де йшла війна», – описала роботу Віра Шварцкоп.

До слова, у перші тижні повномасштабного вторгнення рожищенські волонтери працювали з «Укрзалізницею» у міцній кооперації. Вони надсилали у міста, що опинились в окупації або ж стояли на межі продовольчої катастрофи, вагони хліба, одягу, харчів, ліків та інші необхідні речі. 

Пригадують, як ланцюжком передавали на пероні пакунки з допомогою, щоб якнайшвидше доправити людям необхідне. Кажуть, тоді саме «Укрзалізниця» стала надійною логістичною опорою держави й продовжує такою бути.

Не оминув увагою роботу Олександри керівник з комунікацій компанії Олександр Шевченко. Він був приємно вражений роботою дівчини та захотів неодмінно віддячити.

«Ми хочемо подарувати цей витвір вам, тобто «Укрзалізниці». Ви насправді дуже круті», – звернулася Віра Шварцкоп.

Так картина та уламку снаряда потрапила до музею компанії, а команда «Укрзалізниці» відправила навзаєм подарунок до Рожища. Олександра Альмужна розпаковувала його разом із друзями у штабі громадської організації «Самооборона».

Діти тішились солодощами, іграшками, книгою Мартіна Содомки «Як прокласти залізницю» та набором фірмових чаїв від «Укрзалізниці».

«Хай в цьому році тобі усміхається щастя! З любов'ю, команда Укрзалізниці ♥», – підписали на згадку Саші листівку.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024