З польського міста Каменна Ґура у Рожище передали партію допомоги

24 Грудня 2022, 14:03
Допомогу забрали з Польщі 1300
Допомогу забрали з Польщі

Від громади польського міста Каменна Ґура Рожищенська громада отримала партію гуманітарної допомоги. Це продовження тривалої підтримки, яку це місто надає партнерам із Рожища.

23 грудня рожищенські волонтери забрали чергову партію допомоги з Польщі. Про це повідомляє Район.Рожище.

Польські благодійники передали потужний генератор, який слугуватиме для потреб Рожищенської громади. Також зібрали харчі, медикаменти, білизну, термоодяг та спальні мішки. Ці речі з Рожища направлять підрозділам Збройних сил України, що стоять на захисті України.

Як зазначила представниця управління та заступниця голови громади Каменної Ґури Малгожата Бушкевич, допомогу для українців вдалося зібрати завдяки небайдужості та щедрим пожертвам жителів міста.

«Дякуємо всім донорам – жителям міста Каменна Гура. Завдяки вашій жертовності ми змогли підтримати наших сусідів у боротьбі за свободу», – зазначила посадовиця.

Не втомлюються дякувати польським друзям й волонтери із Рожища.

«Велике дякуємо нашим польським друзям. Разом переможемо. Niech żyje Polska. Слава Україні!» – написала волонтерка Віра Шварцкоп.

«Щиросердечно дякуємо громаді міста Каменна Гура, Патрику Штраусу та Малгожаті Бушкевич за гуманітарну допомогу! Жителі Каменної Гури, ви – неймовірні! Дякуємо! Слава Україні! Слава Польщі! Разом до Перемоги!», – звернулася секретар Рожищенської міської ради Надія Зінгель.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024