Рожищенська громада отримала пальне для генераторів

04 Листопада 2022, 13:33
Генератори від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 1112
Генератори від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

У рамках проєкту «ГОВЕРЛА» Рожищенська громада отримала п’ять сучасних бензинових генераторів. Також надійшов черговий транш допомоги – талони на 1000 літрів пального, яке забезпечить при потребі якісну роботу генераторів.

Про це 4 листопада повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Альтернативні джерела живлення допоможуть оперативно і вчасно реагувати на надзвичайні ситуації, забезпечити безперебійну роботу комунальних та інших служб у разі збоїв в енергетичній системі, об'єкти якої постійно прагне пошкодити ворог.

«Тепер ми впевнені, що у разі надзвичайної ситуації зможемо оперативно і вчасно забезпечити живлення об’єктів критичної інфраструктури, аби надавати необхідні послуги населенню. Щиро вдячні партнерам за співпрацю, допомогу та підтримку у цей нелегкий для країни час. Разом зможемо більше!» – сказав Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

З початком розгортання повномасштабної війни в Україні команда проєкту USAID «ГОВЕРЛА» ставить у пріоритет своєї допомоги та співпраці з громадами спроможність органів місцевого самоврядування ефективно працювати і в надзвичайних умовах, бо цього вимагає нинішня ситуація в країні.

Довідково: USAID «ГОВЕРЛА» – це масштабний проєкт, спрямований на підтримку завершення реформи децентралізації. Мова йде, зокрема, про підсилення спроможності територіальних громад, а також про те, щоб люди на місцях могли отримати необхідні якісні послуги.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024