Поблизу села Сокіл відремонтували міст через Лютицю

21 Жовтня 2022, 10:05
Відремонтований міст 1329
Відремонтований міст

На автомобільній дорозі Маюничі –  Велика Осниця – Красноволя –  Колки – Копилля –  Рожище – Торчин –  Шклинь завершили роботи з відновлення мостового переходу поблизу села Сокіл.

Після кількамісячної паузи, зумовленої повномасштабною війною в країні, лише у вересні нинішнього року на цій штучній споруді знову запрацювали мостовики. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Лагодити 12-метровий міст через річку Лютиця розпочали торік у ході ремонту майже 11-кілометрової ділянки автошляху Т-18-02, що пролягає між населеними пунктами Сокіл та Оленівка

Відновили проїзну частину лівої половини мостового переходу, а права лишилась непроїзною, оскільки до початку повномасштабної агресії росії саме розпочали армувати нову накладну плиту. 

Увесь транспорт в обох напрямках рухався через міст лише відновленим лівим проїздом, що створювало загрозу безпеці руху та незручності для водіїв і місцевих жителів.

Аби усунути небезпечні умови для руху транспорту, упродовж вересня-жовтня вдалось провести роботи з відновлення цієї штучної споруди. 

Виконавець – ТзОВ «РБП Транс-Мост», проїзну частину на мості та підходах до нього асфальтувало підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервсіс».

Повноцінний рух транспорту мостовим переходом поблизу села Сокіл відновлено.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024