Волонтерський табір Будуємо Україну разом працюватиме у Рожищі

01 Вересня 2022, 14:14
Ремонт 637
Ремонт

У Рожищі відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну разом (БУР) в рамках програми «Мріємо та діємо».  

Волонтери працюватимуть з 4 по 10 вересня. Про це Район.Рожище повідомили організатори.

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь до волонтерства. 

Семиденний табір проходитиме в місті Рожище. Волонтери планують допомогти з облаштуванням студії «Безпечний простір», що працює з дітьми, які постраждали внаслідок війни.

Долучитися можна, заповнивши анкету.

Участь волонтерів можлива з 14 років (до 18 потрібно згоду батьків). Організатори забезпечують харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ. 

Довідково: БУР – волонтерський рух української молоді. З 2014 року БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей.  

Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого. 

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну Разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

«Мріємо та діємо» – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром