Виданню Район.Рожище – сім років

31 Липня 2022, 13:30
Святковий торт 1018
Святковий торт

Гіперлокальне видання мережі Район.in.ua Район.Рожище працює на Волині уже сім років. Сайт висвітлює новини з життя Рожищенського краю, Рожищенщини або ж колишнього Рожищенського району, а нинішніх трьох громад – Рожищенської, Копачівської та Доросинівської.

Видання Район.Рожище було другим виданням мережі. Запрацювало 25 липня 2015 року трохи згодом після запуску Район.Луцьк.

Нині редакторкою сайту працює журналістка Ірина Воротна. Також свої матеріали надсилають та публікують дописувачі. Новинами охоче діляться читачі, надсилаючи їх на електронну пошту [email protected].

Протягом семи років на сайті опублікували тисячі новин, сотні статтей та репортажів. Також медіа надає послуги з реклами. Їх можна замовити за телефоном 099 242 77 09.

За шість місяців 2022 року сайт відвідало майже 1,5 мільйона користувачів. Вони переглянули 3,8 мільйона сторінок. Більшість користувачів – жінки (55,3%). Видання читають люди різного віку.

Якщо ви читаєте Район.Рожище і вам подобається, підтримайте нашу працю, долучившись до Клубу читачів Району. Оформити регулярну підписку можна у ФУНДАТОРСЬКОМУ КАБІНЕТІ.

Довідково: у мережі Район.in.ua працює вже понад 30 видань.

На Волині це – Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.ГорохівРайон.Володимир,
Район.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє п'ять сайтів: Район.ОстрогРайон.СарниРайон.ДубноРайон.Рівне та Район.Вараш.

 

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз тут працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Бізнес.РайонРайон.МедицинаРайон.ІсторіяРайон.КультураЕко.Район та Спорт на районі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024