У Рожищі зібрали 20-тонну вантажівку з пасхальними подарунками на Миколаїв

20 Квітня 2022, 22:15
У Рожищі зібрали 20-тонну вантажівку з пасхальними подарунками на Миколаїв 1703
У Рожищі зібрали 20-тонну вантажівку з пасхальними подарунками на Миколаїв

У місті Рожище волонтери завантажили гуманітарною допомогою 20-тонну вантажівку. Авто доставить допомогу для жителів Миколаєва та області.

Про це розповіла керівниця місцевого ЦНАПу Людмила Пархомчук.

«У нашому центрі прийому (ЦНАП) був надзвичайно важливий день за всі 56 днів війни. Тому, що завдяки небайдужим людям, мешканцям міста Рожище, усім селам Рожищенської громади, селам Копачівка, Березолуки, Залісці, Любче Копачівської громади, було відправлено 20-тонну фуру з пасхальними подарунками на Миколаїв», – розповідає жінка.

Волонтерам вдалося зібрати більше як 600 окремих «пасхальних кошиків», 50 великих ящиків з пасками, три тонни хліба, 500 літрів води, тонну картоплі, 60 розкладних ліжок для поранених бійців в госпіталі, постіль та одяг. 

«Дуже дякую усім господиням та небайдужим людям, які долучились до випікання пасок, приготування м'ясних продуктів та фарбування крашанок. Ви великі молодці! Завдяки нашій згуртованості та незламному духу вдалося зібрати колосальну кількість пасхальної продукції! Наші воїни будуть раді отримати приємні презенти. Ми подаруємо відчуття свята кожному хлопцю, який зараз далеко від дому. Нехай все доїде та порадує наших захисників! Все буде Україна!» – переконана Людмила Пархомчук.

Також у вантажівку завантажили допомогу із Нідерландів та малюнки тамтешніх дітлахів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024