Оштрафували водія, який залишив Сокіл без газу

23 Лютого 2022, 10:29
Оштрафували водія, який залишив Сокіл без газу 1113
Оштрафували водія, який залишив Сокіл без газу

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від відділу поліцейської діяльності № 1 (Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який врізався у газову роздатку у Соколі.

Про це йдеться у постанові суду від 18 лютого, передає Район.Рожище.

Нагадаємо, водій 22 січня о 16:40 в селі Сокіл, по вулиці Незалежності, керуючи авто Renault Duster, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, з'їхав з дороги та скоїв зіткнення з газовою роздаткою, що спричинило пошкодження транспортного засобу та газової труби.

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушення визнав. 

Він пояснив, що на виїзді з села малолітній хлопець років десяти раптово виїхав велосипедом перед автомобілем. Щоб уникнути наїзду на нього, водій різко повернув ліворуч і з'їхав на узбіччя та почав гальмувати, однак автомобіль не зупинився, оскільки на узбіччі було слизько. Так він здійснив зіткнення з огорожею газороздатки та газовою трубою. 

Після зіткнення водій вийшов з автомобіля та, почувши запах газу, зателефонував в газову службу.

Суддя постановила визнати чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 850 гривень штрафу.

Також він заплатить в дохід держави 496 гривень судового збору.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024