30 листопада: гортаючи рожищенський календар

30 Листопада 2017, 11:00
Олександр Корнійчук 2937
Олександр Корнійчук

30 листопада на ювілейну сходинку свого молодого життя, ступив Носачевичівський сільський голова – Олександр Корнійчук.

У цей день, шановний Олександре, бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих щасливих років життя, родинного затишку і тепла, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому. 

Нехай Ваша самовіддана праця завжди дарує Вам радість і задоволення, а Ваш високий професіоналізм і авторитет служать справі відродження та розвитку Носачевичівської сільської громади, зростанню добробуту земляків. 

Зичимо Вам невичерпного джерела добра, щирості, наснаги. Нехай  здійснюються мрії та сподівання. На многії літа!

*****

Також сьогодні День народження юної, але уже успішної журналістки з Дубища – Вікторії Бродосюк


Вікторіє, щиро вітаємо Тебе з цим радісним Днем! Досягай у житті того, чого ти сама собі бажаєш, а для цього потрібно бути  цілеспрямованою та завжди упевненою у здійсненні власних мрій та планів.

Нехай Господь Тобі дає силу та наснагу,  оптимізм та віру, натхнення та наполегливість. Доброї Тобі долі, задоволення від роботи, професійного зростання та підкорення нових вершин.

Нехай усе вдається, щастя – множиться,  дрібні проблемки діляться, а кожен день приносить позитивні емоції,  радість від спілкування та нові ідеї.

Кохання, любові та міцного здоров’я!

День Ангела святкують: Григорій, Лазар, Михайло, Никон.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Святителя Григорія Неокесарійського. Різдвяний піст.

Погода: Сьогодні очікується 0–плюс 3 °C, зливовий дощ, туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 30 листопада відзначається день пам’яті святителя Григорія чудотворця, єпископа Неокесарійського. У народі цього святого називали Зимовказівником, оскільки погода цього дня вказувала на те, якою буде прийдешня зима. Якщо на Григорія стояла хороша погода, то й зима обіцяла бути хорошою, якщо погода була поганою, то й зима поганою буде. З цього дня встановлюються стійкі морози і землю застилає сніговий покрив.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024