Відбулася позачергова сесія Рожищенської райради

28 Листопада 2017, 19:45
3195

Сьогодні, 28 листопада, відбулося засідання позачергової 26 сесії Рожищенської районної ради.

Ініціювала сесію Рожищенська районна державна адміністрація, звернувшись з клопотанням про скликання позачергової сесії щодо внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, – повідомляє відділ з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Виникла гостра необхідність терміново прийняти рішення районної ради щодо забезпечення виплати заробітної плати працівникам (окрім педагогів) загальноосвітніх навчальних закладів та працівникам ДНЗ району за листопад поточного року, громади яких не мають власного фінансування. Прогнозовано, що фінансове забезпечення буде здійснене завдяки перевиконанню дохідної частини районного бюджету та перерозподілу невикористаних асигнувань.

Розпочалося сесійне засідання з розгляду порядку денного. На розгляд виносилося 5 питань. Серед них звернення депутатів до Верховної ради щодо визнання добровольців, які не входить до Збройних Сил України, учасниками бойових дій та з приводу блокади нафтопроводу в Новограді-Волинському, а саме силових затримань активістів.

Під час засідання сесії депутати розглянули та підтримали зміни у районному бюджеті на 2017 рік. Два питання про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради сьомого скликання  зняли з розгляду та відправили на доопрацювання.

Коментарі
29 Листопада 2017, 20:08
Рда ініціювала а на сесію не прийшли
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024