За рожищан вболівав член журі всеукраїнського конкурсу, — художній керівник Людмила Семера

19 Січня 2016, 13:00
2626

15-16 січня у містечку Мукачево, що на Закарпатті, відбувся Всеукраїнський вокальний конкурс "Різдвяна зіронька-2016", в якому взяло участь 170 виконавців з різних куточків країни!

Таланти Рожищенського будинку дитячої творчості засяяли і там, пише прес-служба міськради.

Дует "Зорепад" у складі Анастасії та Світлани Поліщуків під керівництвом Людмили Семери посів 3-тє місце. Солістка Катя Василевська (керівник — Ірина Матвійчук) — теж третє місце у своїй номінації. А ансамбль "Ремікс" зразкової студії вокального і сольного співу "Камертон" під керівництвом Ірини Матвійчук здобув перше місце.

Як повідомила Район.Рожище керівник дуету "Зорепад" Людмила Семера, у грудні минулого року відбувся перший "заочний" відбірковий тур, під час якого записи виступів були надіслані до оргкомітету конкурсу за допомогою інтернету.

— Оскільки наших дітей відібрали на другий тур, то ми поїхали в Мукачево на конкурс, — розповіла Людмила. — Жили в Ужгороді. 15 січня виступали солісти, а 16-го — дуети, тріо та ансамблі. На конкурсі  були представлені дуже сильні учасники з Чернівців, Сум, Одеси. З Волині приїхали тільки з Володимира-Волинського та вихованці Рожищенського БДТ. 

Коли на сцену вийшли наші діти й заспівали, учасники журі одразу зосередились і після виступу аплодували стоячи. А потім один з членів журі навіть зізнався, що вболівав за рожищенців. Втім, гран-прі, як очікувано, отримали господарі — з Мукачевого.

Але найбільше захоплення у дітей викликала невеличка подорож Закарпаттям.

— Були ми на Фестивалі вина, купалися в термальних водах, відвідали замок Паланок та каталися на ковзанах, — додала Людмила Семера.

Що ж, вітаємо наші юні таланти з перемогою і бажаємо підкорення нових творчих вершин!

1



1

Коментарі
19 Січня 2016, 17:54
від себе додам, що член жюрі вболівав за вокальний ансамбль "Ремікс" зразкової вокальної студії " Камертон" ( кер. Матвійчук Ірина Петрівнв)
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024