ЖК «Супернова» визнали кращим в Україні комплексом комфорт-класу

13 Грудня 2021, 10:00
ЖК «Супернова» визнали кращим в Україні комплексом комфорт-класу 895
ЖК «Супернова» визнали кращим в Україні комплексом комфорт-класу

Луцький житловий комплекс «Супернова» визнали кращим в Україні у категорії комфорт-класу. Таку нагороду вручили під час щорічної ІХ Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021.

Церемонія нагородження відбулася у Києві. На заході були присутні високопосадовці зі сфери будівництва, провідні забудовники з усієї України.

Нагороду за «Супернову» директору Будівельної компанії «Інвестор» Андрію Разумовському вручила заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія Козловська.

«Ми збалансували щільність заселення, у нас - менше 400 людей на гектар, і кожна квартира має своє місце для паркування.  Ми багато уваги приділили загальній інфраструктурі, тут дуже просторо, якісний дитячий майданчик і саме місце досить мальовниче - біля ботанічного саду і з наших вікон видно Старе місто. Ми коли будували, ставили завдання збудувати таке житло, в якому жили б самі. І ми це завдання виконали», – прокоментував Андрій Разумовський.

Вручаючи нагороду, експерти відзначили унікальні переваги житлового комплексу «Супернова». У першу чергу – найнижчу в місті Луцьку густоту заселення серед усіх новобудов. Такий показник є дуже важливим, адже напряму впливає на комфорт проживання.

Серед інших переваг експерти відзначили гарну інфраструктуру, облаштовані місця відпочинку, хорошу екологію, адже поруч розташований ботанічний сад і високу якість будівництва.

Наразі у цьому житловому комплексі уже збудовано 5 будинків, в процесі будівництва – іще два.

Які квартири можна купити у ЖК «Супернова»?

  • Залишилося тільки декілька квартир у «великому» будинку на 6 під'їздів: 2-кімнатні 63 м2 та 3-кімнатні 76,13 м2 і 82,05 м2.
  • У новому будинку на 2 під'їзди, який почали будувати в середині листопада, є великий вибір планувань 1- та 2-кімнатних квартир площею від 37 м2 до 62,5 м2. У всіх квартирах є лоджії, а розмір кухні дозволяє облаштувати не тільки зону приготування їжі, а й місце для відпочинку. Ціна - від 20 000 грн/м2. Можливе відтермінування на 2 роки - до грудня 2023 року, перший внесок - від 30%.

Рендери нового будинку ЖК «Супернова»

 Купуючи нерухомість Будівельної компанії «Інвестор» до 15 січня 2022 року, ви маєте можливість стати учасником акції «Шукайте друга 2.0» та отримати сертифікат на 10 000 гривень у «Нову лінію». Що для цього потрібно – читайте у статті «Стартувала улюблена акція «Інвестора».

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024