ТОП-5 фактів про голову Копачівської ОТГ

30 Жовтня 2017, 16:25

Район.Рожище пропонує ознайомитися із публічною інформацією, що стосується новообраного голови Копачівської ОТГ Олександра Совтиса.

Нагадаємо, вчора, 29 жовтня, на території громади проходили вибори.

Читайте: За попередніми результатами відомо, хто стане головою Копачівської ОТГ

Біографічна довідка Олександра Совтиса:

Народився 1 лютого 1970 року в селі Копачівка у родині робітників.

Освіта вища: Тернопільська академія народного господарства, економічний, «Облік і аудит».

З 1988 по 2014 рік - працював в установах банку на керуючих посадах: - з серпня 1998 по квітень 2002 року в Рожищенському відділенну АКБ «Україна»; - з травня 2002 по вересень 2007 року у відділенні м.Рожище Луцької філії АКБ «Мрія»; з вересня 2007 по серпень 2012 року у відділенні «Рожищенське» ПАТ «ВТБ БАНК».

Сім’я: Дружина - Оксана Мечіславівна,  працює в банку. 

Разом з дружиною виховує сина та доньку. 

У декларації вказано земельну ділянку площею 1542 метри квадратні та житловий будинок 102,8 метри квадратні. Має зареєстрований легковий автомобіль CITROEN NEMO 2008 року випуску.

«За чесну та відкриту владу, за краще життя!», - з таким гаслом йшов на минулих виборах у 2015-ому кандидатом на посаду Копачівського сільського голови Олександр Євгенійович Совтис.

Громада йому повірила та із семи кандидатів зі значним відривом обрала головою Копачівської сільської ради. Так само й тепер, через два роки, під час виборів до Копачівської ОТГ за Совтиса проголосувало 67% виборців.

Совтис – безпартійний, бо, як пише у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, вважає, що «не партія має визначати пріоритети на місцях, а ті, хто тут живе і працює». 

Також читайте: КАБІНЕТ ПОСАДОВЦЯ: Копачівський сільський голова Олександр Совтис.