КАБІНЕТ ПОСАДОВЦЯ: Копачівський сільський голова Олександр Совтис

15 Травня 2016, 21:30
5493

Сьогодні Район.Рожище вирішив виїхати за межі міста та подивитися на кабінети сільського керівництва. Сьогодні ми завітали до Копачівського сільського голови Олександра Совтиса.

Господар привітно зустрічає нас у себе і проводить невелику екскурсію. Кабінет Олександру Совтису дістався в спадок від попереднього сільського голови Олега Харчука, після жовтневих виборів. В приміщенні ще пахне ремонтом.




 

«Поки тут не обжився, бо ще кабінет і не освячений, то через те ікон тут не має. Біля серця є, а на стіні не має», - каже сільський голова.

Чисто, охайно, на видному місці – спортивні нагороди, Копачівський футбольний клуб неодноразово стає чемпіоном в районі, тож кубки варто тримати в кабінеті.






 

В шафі – документи, на столі – щоденник та календар.

«Робочий день я розпочинаю з прийому громадян, аналізу роботи за минулий день, і план роботи на сьогодні. У нас не має такого, щоб для прийому громадян були виділені окремі дні. Кому коли треба – того і приймаю в будь-який час, коли на місці. Часто люди приходять із земельними питаннями», - розповідає Олександр Совтис.



 

На столі комп’ютер з виходом в інтернет, календар, робочі дрібнички.



 

«Цікавлюся новинами в Україні, районі та області, в обідню перерву можу почитати про спорт», - розповідає Олександр Євгенійович.

І кріслі сільського голови Олександр Совтис вперше, втім почуває себе комфортно, каже є досвід керівної роботи. До того як став працювати сільським головою трудився на ТзОВ "Хадеа Стіл Компанія" на посаді бухгалтера, тож за короткий час освоївся. З технікою, запевняє, на «ти».





 

Тож в спеціально відведеному місці є все необхідне: принтер, органайзер, телефон. Втім милими дрібничками, які б нагадували про дім, ще не обжився – часу не вистачає.





 

Кабінет прикрашений зеленню, однак догляд за нею в хобі сільського голови не входить, дбає про вазони прибиральниця.


У планах новообраного сільського голови зробити чимало, але по мірі можливостей. Наразі - завершити освітлення вулиць в селі, відремонтувати аварійні дороги і подбати про дитячий садочок. З часом таки довести до пуття сільський будинок культури, який перебуває в жахливому стані. Нещодавно його прибрали, та взялися ремонтувтаи дах, втім, у скільки обійдеться капітальний ремонт і де взяти кошти на його реконструкцію - Олександр Євгенійович ще міркує, каже питання часу.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024