Трудовий колектив Рожищенського ліцею поскаржився до Державної служби якості освіти

13 Липня 2021, 09:09
Підписи поставили 43 членів трудового колективу 6726
Підписи поставили 43 членів трудового колективу

Під зверненням, яке адресували Державній службі якості освіти України, підписалося 43 члени трудового колективу Рожищенського ліцею № 3.

Документ, датований 22 червня, потрапив у розпорядження редакції Район.Рожище.

Члени трудового колективу обурені проведенням конкурсу на визначення директора ліцею, де вони працюють. Результати конкурсу вони вважають сфальсифікованими через упереджене ставлення до одного із кандидатів конкурсу – Леонтія Ткачука.

«В перерві між конкурсними випробуваннями голова конкурсної комісії Кузава І. Б. в розмові з головним спеціалістом гуманітарного відділу Масюком В. С. відкрито «торгує балами». З уст начальника гуманітарного відділу, кандидата філологічних наук Кузави І. Б. звучала ненормативна лексика, що є неприпустимим для посадової особи, яка керує галуззю культури та освіти Рожищенської міської ради», – йдеться у документі.

Члени трудового колективу зазначають, що з відео зрозуміло, що між членами комісії існували попередні домовленості, що є проявом корупції.

Обережно, відео містить ненормативну лексику!

Також колектив ліцею обурила поведінка членів комісії Луцюка А. М. та Рижук В. І.. Педагоги вважають, що на претендента на посаду Леонтія Ткачука здійснювали психологічний тиск, ставлячи запитання, які не стосуються презентації перспективного розвитку закладу освіти.

У зверненні закликають терміново втрутитись у ситуацію, вжити заходів для захисту честі та гідності Леонтія Ткачука та призупинити процес призначення директора цього навчального закладу.

8 липня звернення розглянули у Державній службі якості освіти та порадили звертатися до суду.

«Згідно з частиною другою статті 55 Конституції України, кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб», – йдеться у документі.

Нагадаємо, згідно з результатами заданого конкурсу, перемогу здобула журналістка, редакторка місцевої газети Наталія Яковлева. Згодом відбувся захід призначення директорів на посади.

Читайте також:

Коментарі
13 Липня 2021, 09:10
Бубстер прикриє свого кєнта.
13 Липня 2021, 12:59
Наташа, освіта - то не твоє! Нащо ти туди лізеш? А після таких корупційних зашкварів і в журналістиці тобі не місце! Це просто сором!!!!
13 Липня 2021, 13:01
Як'овлєва - тупа як валянок!!
13 Липня 2021, 14:11
Навпаки Наташа наведе трішки порядку у школі. Ну не можна так довго сидіти в одному кріслі. Ну який би не був пан Ткачук. А Сидорук перестань людей збурювати. Ти також своє вже маєш. Згадай як вів себе, царьок.Останнім часом, виявилося хто ти і яка ти людина.
13 Липня 2021, 14:26
Ты не едешь, ты не едешь в наш красивый край Я скучаю, я скучаю, поскорее приезжай Я накрою, я накрою свой богатый стол И я счастлив, и я счастлив, что тебя нашёл Наташа, Наташа, ты моё сердце и душа Наташа, Наташа, как в небе солнце мне нужна Наташа, Наташа, ну до чего ж ты хороша Наташа, Наташа Где-то далеко-далёко, там, где холода Ждёт меня моя Наташа, ждёт меня моя звезда Я люблю тебя, Наташа, ты так часто снишься мне Я скучаю, я скучаю, приезжай скорей ко мне
13 Липня 2021, 15:24
Риба гниє з голови.А головує в нас ставленик лисої Палиці Бубочка.Це він протиснув Кузю очолювати гуманітарний відділ,а Яковлєва їхня однопартійниця.Щоб сформувати адмінресурс ,під майбутні вибори, для лисої Палиці.Вони не зупиняться ні перед чим,по трупах підуть.Треба ж Бубочці ,якось розраховуватись за посаду: то два гектари віддати,то посади СВОЇм.
13 Липня 2021, 17:31
Невже ви не бачите, що школа #3 деградує. За останні 20 років - прогресу "0" Не розумію, чому люди не бажають змін
13 Липня 2021, 17:48
Ви праві. Думав Андронович буде на коні. Все закінчилося для тебе все. Ти дівчат підвів з методичного, тепер хочеш розказати який ти хороший. Сили і не показуйся ніде. АТО розкажемо який, ти був хабарник.
15 Липня 2021, 20:31
Наш мер ще живий, а для рожищан він вже вмер.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024