Німецькою мовою: випускник Рожищенського коледжу розповів, як дресирував собаку

09 Липня 2021, 09:13
Ярослав та Герда 3677
Ярослав та Герда

Кінологія – справжнє покликання, це професія для тих, хто любить собак та живе цією справою. Адже у роботі з собакою найважливіше – це повне взаєморозуміння та контакт зі своїм вихованцем.

Кінологія стала покликанням і для випускника Рожищенського коледжу, прикордонника Ярослава Поліщука. У напарники він обрав бельгійську вівчарку – Герду. Про це розповідають на сторінці Кінологічного навчального центру.

«Герда – моя справжня подруга та вірна напарниця. Вона зі мною з двох місяців. Для дресирування я обрав німецьку мову, такі команди чіткіші та точніші, а ще ніхто не зможе керувати моєю собакою. Ми з нею, як одне ціле, одна команда, адже розуміємо один одного без слів», – розповів кінолог.

Навчання Ярослава та Герди у Кінологічному навчальному центрі добігає кінця. Тут вони пройшли піврічний курс підготовки з пошуку наркотиків і разом складають випускні іспити.

Спостерігаючи за їх роботою, можна з упевненістю сказати, що ця пара успішно завершить навчання, адже Герда в лічені секунди виявляє приховані наркотики.

Іспити майже позаду, тож уже за кілька днів кінолог зі своєю чотирилапою напарницею повернуться до Луцького прикордонного загону та в парі охоронятимуть державний кордон.

Читайте також: Рожищенський коледж запрошує на навчання

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром