У Рожищенській громаді визначають стратегію розвитку на п'ять років

12 Червня 2021, 12:07
У Рожищенській громаді визначають стратегію розвитку на п'ять років 2106
У Рожищенській громаді визначають стратегію розвитку на п'ять років

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Рожищенської територіальної громади на 2022-2026 роки.

У середу, 9 червня, відкрив засідання робочої групи міський голова Вячеслав Поліщук. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

До складу робочої групи входять посадові особи міської ради, депутати, старости сіл, представники бізнесу та громадськості.

«Розроблення Стратегії розвитку має проходити з врахуванням всіх територіальних змін, які відбулися в громаді, визначенням пріоритетів розвитку та формуванням нових цілей, завдань», – наголосив на важливості міський голова.

Також Вячеслав Поліщук подякував членам робочої групи, які активно долучилися до створення далекоглядного планомірного шляху розвитку громади.

Очільниця обласної молодіжної громадської організації «Волинський інститут права» Ірина Гайдучик ознайомила присутніх із методологією розробки, планом заходів та строків написання Стратегії розвитку територіальної громади.

Під час засідання члени робочої групи узгодили всі етапи розробки стратегічного планування і визначили терміни їх виконання.

Першим кроком до напрацювань нового документу є проведення соціологічного опитування серед жителів Рожищенської територіальної громади, з метою отримання загальної інформації про стан соціально-економічного розвитку громади. Опитування проводять шляхом анонімного анкетування в друкованому та електронному вигляді.

Всі ці дії націлені на виявлення першочергових проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення.

Читайте також: Мешканців Рожищенської громади просять долучитися до створення Стратегії розвитку

Коментарі
12 Червня 2021, 11:09
Стратегія мера ПОЛІЩУКА - набити свої кармани доларами і не думати за мешканців ОТГ !!
13 Червня 2021, 19:00
Коли бубочка ішов на мери в нього що програми не було? Чи головна мета була:навтирати людям, дорватись до корита,а потім щось придумаєм!?
15 Червня 2021, 11:55
Та там взагалі є питання, щоб ми обрали прислів‘я яке описує мера. Й без того питань забагато, щоб людина змогла ефективно заповнити анкету. Певно, це спеціально, щоб більшості людей було лінь і потім не довелося аналізувати ці результати
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024