В Україні за пологи треба буде платити

21 Серпня 2017, 13:31
5299 Джерело: gre4ka.info

Пологи в Україні будуть платними від 2019 року. Такі нововведення передбачаються новим проектом медичної реформи. 

Про це повідомляє ТСН.

Платити доведеться за планові пологи. Породілля буде отримувати пакет усіх послуг, а оплата проходитиме через державне агентство – Національну службу здоров'я.

Якщо ж у породіллі немає коштів на оплату пологів, вона зможе народжувати безкоштовно, проте їй не нададуть окрему палату. Також безкоштовними будуть екстрені пологи. Робота лікарів у такому випадку вважатиметься екстреною допомогою, яка покривається державою. 

 

Коментарі
21 Серпня 2017, 17:20
Можна подумати зараз безкоштовно. Краще для усіх було б зробити страхову медицину. А якщо платити то через касу, а не думати кому , скільки і в яку кишеню......... Бо велике питання за що держава платить заробітну плату.
21 Серпня 2017, 22:13
Чому видалили коментар,самі ж розумієте,що це майбутні реалії?
21 Серпня 2017, 23:20
а за що тепер не треба платити?????? капіталісти херові...дальше майданьте ..
22 Серпня 2017, 01:07
А що не так?? Звичайно, що платити потрібно за все, це НОРМАЛЬНО КОЛИ ЗА РОБОТУ Є ОПЛАТА, чи ви посперечаєтесь?? Звичайно, що совок добряче спотворив свідомість. Багато хто жде, що хтось прийде і щось зробить, вирішить, поміняє, що щось буде безкоштовно, бо ми бач такі хороші. Безкоштовного нема нічого і ніколи не було, ні зараз, ні колись - завжди в тій чи іншій формі платили. Можна звичайно апелювати, що за союзу багато чого безкоштовного було - але куди поділись сотні мільярдів заощаджень ваших батьків, дідів, які вони збирали недоїдаючи все життя для "світлого майбутнього" дітей?? Що ви собі могли дозволити за зароблене крім того, що було строго визначено державою і те іноді по-знайомству, за могоричі і т п. За мільйони людських життів, які перемололи "жернова комунізма" взагалі промовчим. Так, що не потрібно ставити питання безкоштовного чогось, а потрібно ставити питання можливості достатнього заробітку, щоб можна було заплатити. Але ми лінива нація, бо ми не просимо і не майданимо коли у нас нема роботи і заробітку, ми починаємо бунтувати коли в нас відбирають халяву.
22 Серпня 2017, 01:43
підтримую попередній коментар
22 Серпня 2017, 02:31
Платними? Це ти заплатиш в касу,а через годину ,це в кращому випадку,прийде лікар і розкриє свій карман і скаже: Ви не подякували! Щоб чогось добитись,а ще страхову медицину мати,то треба ,щоб весь медичний персонал поміняти,починаючи з міністра і закінчуючи медсестрами.А то та вагітна прийде на прийом,а вони їй 7 кіл пекла покажуть.І всім начхати,на твоє здоров'я.Бо як мені сказала раз лікар,за ті копійки,що отримує,їй посміхатись на прийомі не хочеться.А коли сунеш гроші,то й розмова інша,хоча питання,скільки- теж грає роль
22 Серпня 2017, 12:02
З ними давно пора робити так як вони роблять для вагітних. Уроди
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024