Винесли вирок чоловікові, який зливав солярку з техніки у Квітневому

16 Травня 2021, 11:50
Паливо зливав з вантажівки й тракторів 4898
Паливо зливав з вантажівки й тракторів

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця села Квітневе Доросинівської громади, який вчинив крадіжку.

Про це йдеться у вироку суду від 13 травня.

Підсудний 2 лютого 2021 року приблизно о другій годині ночі переліз через паркан та незаконно проник на територію колишнього колективного сільського підприємства «Світанок», що знаходиться у селі Квітневе.

Там чоловік з паливних баків вантажівки МАЗ 35551 та трьох тракторів МТЗ 82 таємно викрав 60 літрів дизельного палива, чим заподіяв потерпілому майнову шкоду на загальну суму 1493 гривні.

У судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю. Він розповів, що 40 літрів викраденого пального продав, а 20 залишив собі. Сказав, що на вчинення крадіжок його підштовхнула нестача грошей і відсутність роботи.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу, і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на три роки. Одночасно обвинуваченого звільнили від відбування покарання з випробуванням з однорічним іспитовим терміном з відповідними обов'язками.

Окрім того, він має сплатити до Державного бюджету України 1634 гривні витрат на залучення експертів.

Читайте також: Витягла з кишені чотири тисячі: у Рожищі пограбували чоловіка

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024