У Копачівці для школяриків провели майстер-клас із ляльки-мотанки

08 Грудня 2015, 14:35
3659

На Катерини у Копачівці гостювала поетеса-піснярка, майстер ляльки-мотанки, член літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» Наталія Володимирівна Бугай. Вона залюбки поспілкувалася з юними читачами – учнями початкових класів місцевої школи, читала вірші, загадувала загадки.

Зі старшими дітками провела майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, розповіла їм про історію виникнення, різновиди та призначення цих прадавніх оберегів. Усі присутні захоплено розглядали колекцію ляльок, яку майстриня представила їхній увазі, адже кожен виріб є не тільки досконалим, а й випромінює світло, добро, які авторка сіє серед людей. І у кожному з них – частинка душі та добрі помисли.



Діти також не залишились у боргу. Класовод 4-го класу Валентина Хоменко підготувала зі своїми вихованцями віночок поетичних творів з книг письменниці.

Сюрпризом для Наталії Володимирівни стали пісні авторки у виконанні талановитої Вікторії Сендецької, що ввійдуть до диску дитячих пісень, який презентуватимуть на початку наступного року.

Читачі, які роблять перші спроби творити, почитали свої вірші й отримали схвальну оцінку письменниці. 

І зустріч, і майстер-клас дуже сподобались дітворі. Вони отримали велике задоволення і незабутні враження.

Валентина ГЕРАСИМ’ЯК

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024