На ринку у Рожищі жінка намагалася витягти чужий гаманець

24 Квітня 2021, 09:10
Інцидент трапився на ринку 10349
Інцидент трапився на ринку

Її зловили за руку та попередили крадіжку. На місце викликали поліцію.

Неприємна ситуація трапилась днями на міському ринку у Рожищі. Про це Район.Рожище повідомили у місцевому відділі поліцейської діяльності.

Оскільки вчинити злочин жінці не вдалося, правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду. Вона виявилась не місцевою, приїхала у Рожище з Новограда-Волинського.

У поліції закликають громадян бути уважними у публічних місцях з великим скупченням людей та стежити за своїми речами.

Читайте також: У Рожищі пограбували чоловіка та жінку

Коментарі
24 Квітня 2021, 12:13
Увага, орудують цигани! Наїхали, бо перед святом люди ходять з великими грішми.
24 Квітня 2021, 13:47
Зловили на гарячому циганюру!!!! А їй бесіду провели, що так робити не можна! вона візьме з цього урок і надалі буде обережнішою))))
24 Квітня 2021, 15:32
В Цейевропі особи ромської національності мабуть краще себе почувають ніж працівники міськради, комунгоспу, Цунамі, Кромберту, медики, менти, додіки на мотоблоках, майдануті та активісти. В ісламській країні Іран подібним злодюжкам відрубають одну руку, в комуністичному Китаї відправляють в трудові табори, в Ізраїлі відправляють в кібуцу, в бацькі-Лукашенка в колгосп на картоплю, а в Неньці-Україні циганву відправляють до центру адміністративних послуг оформляти виплати на дітей та інші соціальні допомоги. Все-таки могли б мордашку циганки опублікувати на шпальтах мережі Район, щоб людям всі ромали не були підозрілими.
24 Квітня 2021, 22:53
Якась тупорилувата та лінива рожищенська мусарня. Пальці відкатати не захотіли, перевірити на причетність до інших правопорушень теж. Мєнти, ви хоча б патрон в патроннику не тримайте та на запобіжник ставте, бо ще яйця собі повідстрелюєте.
25 Квітня 2021, 12:51
То б'ють міщан ,то грабують, щей гаманці витягують, що то робиться то на Рожище не похоже ніхто не може громадян захистити, де варта порядку . Об'єднуйтесь ,і бийте сволоту бо поліцаї вам не допоможуть як колись Рожище боялись всі!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024