Де дороги: міський голова відповів на запитання, а поліція знайшла організатора нічної акції у Рожищі

16 Квітня 2021, 10:33
9795

Міський голова Рожища В'ячеслав Поліщук відповів на запитання, яке залишили на асфальті міських вулиць – «Де дороги?».

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.Волинь.

Нагадаємо, нещодавно невідомі організували у Рожищі нічну акцію – обвели ями та вибоїни фарбою та залишили написи «Де дороги?».

Міський голова В’ячеслав Поліщук розповів, що місцеві дороги нині у такому стані, бо з фірмою, яка їх обслуговує, розірваний договір.

«Потрібно провести тендера по місцевих дорогах: вулиця Чайковського, Коте Шилокадзе, цей круг, належать до доріг державного значення і вони на обслуговування служби автомобільних доріг», – каже міський голова.

Натомість у Службі автомобільних доріг області озвучили іншу інформацію. Зі слів речниці Оксани Михальчук, вулиця Коте Шилокадзе у Рожищі не повністю належить до автомобільних шляхів державного значення, є ділянка, що в комунальній власності. Її ремонтом має займатися місто.

Зі слів міського голови, у бюджеті цього року закладено 580 тисяч гривень на поточні ремонти комунальних доріг, серед них і центральна міська та вулиця Незалежності. Ями на ній, – каже В’ячеслав Поліщук, – лататимуть найближчим часом. На поточні ремонти торік витратили близько 400 тисяч гривень.

Тим часом поліція встановила особу активіста. Про це Район.Рожище повідомили у місцевому відділі поліцейської діяльності. Чоловіка вистежили за допомогою камер відеоспостереження. Ним виявився 34-річний житель міста.

Правоохоронці провели із ним профілактичну бесіду.

 

Коментарі
16 Квітня 2021, 13:41
Що означає "провели з ним профілактичну роботу"? У чому його провина відповідно до закону? Яку загрозу його дії створили для людей? Злочинців треба ловити, пани поліцаї, а не залякувати людей, які критикують владу за погану роботу.
16 Квітня 2021, 13:43
Цікаво хто та Людина, хочу пожати йому руку за ініціативність і підтримати.<br/>А на рахунок доріг все буде робитись коли великий мер міста піде у відпустку. Щоб у випадку чого пред'яв йому не було ніяких і вийти сухим з води. Це буде липень серпень.<br/>Поїзд те горе зі шлангом, ями позасипає 2 дні на незалежності а потім 400 тисяч вилізе знову.
16 Квітня 2021, 13:58
А хто як не пан мер має слідкувати за дорогами,він мер громади,от і роби щохоча б щось,а не тільки зарплату з преміями отримувати.Рожищенська отг переплюнула і Доросинівську у бездіяльності.
16 Квітня 2021, 14:14
Ще один доказ бездіяльності поліції.<br/>Я особисто бачив як на кругові ями розмальовували троє молодиків і поряд стояла машина з двома білими полосами та ще один черевичок світлого кольору!!!
16 Квітня 2021, 14:40
Можу їх здати пофамільно
16 Квітня 2021, 14:44
Брешуть як можуть! Поліція встановила особу активіста за допомогою камер відео спостереження.<br/>По перше, активістів було не один (як повідомили вище, наші Гаранти спокою і порядку)<br/>По друге, АКТИВІСТИ пересувались містом двома автомобілями, і спеціально ставали так щоб камери відеоспостереження зафіксували їх НАПЕВНЕ<br/>І по третє, ми хотіли звернути увагу місцевих можновладців на проблему! Де дороги?! <br/>Але нажаль в нашому місті проблеми вирішуються таким чином, що пан МЕР розводить руками і лише щось обідцяє, а наша вельмишановна поліція працює лише у власних інтересах і дуже гарно бреше!<br/>І на останок, дуже хотілосяб переглянути те відео, по якому наша доблісна поліція встановила &amp;quot;правопорушника&amp;quot;
16 Квітня 2021, 15:06
Бутьласка, ми не боїмося! <br/>Наші дії спрямовані виключно на те, щоб вже нарешті місцева влада почала щось робити сама! А не зашивелюватися після того як їх публічно починають принижувати і показувати на їхню безпорадність, що до тієї чи іншої проблеми
16 Квітня 2021, 15:12
У чому полягає правопорушення??? І кому дії по маркеровці ям на дорозі шкодять?<br/>ПОЛІЦЕЙСЬКІ РОЗКРИЛИ НУ ДУЖЕЕЕЕЕЕЕ ВАЖКИЙ ЗЛОЧИН!
16 Квітня 2021, 15:13
Мер обнаглів до ручки гнати його в три шияки, безсовісний зовсім
16 Квітня 2021, 15:16
Чо ви думаєте шо поліція їм щось мала робити?! Може профілактична бесіда була в тому шо руку потисли й сказали де ше можна обмалювати.
16 Квітня 2021, 15:23
Пане В'ячеслав. Велике прохання до вас, давайте вже на решті щось робити! А не перекладати один на одного. Коли щось почне робитися по факту а не на паперах? Як зазвичай.
16 Квітня 2021, 15:25
Бубочка забрехався і почав навіть свою відповідальність звалювати на Автодор.Ходить трутень на роботу і нічого не робить
16 Квітня 2021, 15:26
&lt;p&gt;Мер Поліщук хоче,як завжди перекласти вину на інших ! Дороги треба робити недолугому Поліщуку;його тіло возить на роботу авто по цих дорогах !! Треба,щоб приїхали 1+1,ІНТЕР,СТБ ,АВЕРС і показали на всю Україну злочинну бездіяльність Поліщука !!!!!&lt;/p&gt;
16 Квітня 2021, 16:08
Саме цікаво що поліція має встановити порушення в мерії, бо ями не залатані а це в свою чергу порушення. Грейдер зараз в дощ буде дороги робити, як завжди професіоналізм яйцеслава на висоті,
16 Квітня 2021, 16:51
Коментар в десятку ! Ера злодія мера ПОЛІЩУКА плавно закінчується ! Штат міськради роздутий ,тільки коньяк з кавою зранку риють ! ПОЛІЩУК, ЛЯКОВСЬКИЙі інші- на ВИХІД !!!!!!!!!
16 Квітня 2021, 17:07
Заставив себе прочитати усі коментарі, хоча задоволення від цього мало. Найприкріше те, що переважають коментарі, де позиція зводиться до &amp;quot;мер злодій, паскуда, покидьок&amp;quot; тощо. Це позиція бидла, яке, як правило, саме нічого не робить, нікчемне і ліниве тілом і розумом. Радує те, що все таки є люди з по-справжньому громадянською позицією.
16 Квітня 2021, 17:20
Ти сам обізвав мера Поліщука паскудою і покидьком ! Респект тобі за твої чіткі визначення особи Поліщука !!!
16 Квітня 2021, 17:48
Учасники нічної акції:<br/>Петро Сосновчик<br/>Сергій Черенюк- вектра євробляха з білими полосами яким пересувалися так звані активісти<br/>Максим Шевчук -сіре кенго яке було замічене також на кругу
16 Квітня 2021, 18:00
Ти чудо горохове таке ж як і в міській раді сидить. Скільки раз пишеться і піднімається різних проблем які стосуються міста. Але це все не вирішує бубочка і' тому що це не його. Хоть би раз набралось сміливості і визнало що є проблема і треба працювати над нею. А так як щур вічно спригує з будь яких незручних моментів і своїх замів віддаватись відправляє
16 Квітня 2021, 18:06
Молодці !!!Можливо влада почне щось робити.Дороги справді жахливі !!!
16 Квітня 2021, 18:24
Коментатор під ніком &amp;quot;До горе-коментаторів&amp;quot; мав на увазі, перш за все, саме таких, як ти, які пишуть свої примітивно-неграмотні коментарі, сидячи після бодуна на просиджених диванах і вважаючи, що цього достатньо щоб щось в місті робилося. Але при цьому такі примітивні особи жодного разу в житті не зустрілися з депутутом, якого обирали, не запитали, чого ті чи інші проблеми не вирішуютьмя, не запрлпонували свій варіант вирішення. Уже не кажу про те, щоб зібрати людей -однодумців, створити ініціативну групу, піти на прийом у міськраду, поцікавитися бюджетом, який виділений на ту чи іншу сферу, запитати, як він витрачається.
16 Квітня 2021, 18:25
Нехай будуть ті ями. Утирки менше з пробуксовкою будуть розсікати.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024