Екоінспектори провели перевірку на підприємстві «Рожищеагроліс»

20 Січня 2021, 16:24
3689

Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області провели перевірку державного підприємства «СЛАП «Рожищеагроліс».

Про це повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Інспектори нарахували рожищенському лісгоспу 41 тисячу гривень збитків.

Нагадаємо, раніше керівник лісгоспу не допустив інспекторів до перевірки. Він аргументував це тим, що працівники підприємства хворіють. Мовляв, проводять профілактичні заходи проти поширення коронавірусної інфекції.

Коментарі
20 Січня 2021, 19:01
Мало нарахували ! Цих Злодіїв-Алкоголіків треба звільнити з роботи та посадити у СІЗО !
22 Січня 2021, 00:26
Зробіть перевірку у Рудера, що слабо? Вирізав вже пів України і ніхто до нього не причепиться. Різати дуби не садити. Вже не знає, що з баксами тими робити, кинув би трохи на посадку лісів, на місце тих що знищив. Але тут ніби всі сліпі і всі служби нічого не роблять, бо зачепити такого «борова» небезпечно.
22 Січня 2021, 00:46
Таких, як Рудер, не чіпають не лише перевіряючі органи, але й такі чмошніки як нацики, активісти, громадські діячі, дупутати, та інша шваль місцевого значення. ГИ-ГИ-ГИ.
22 Січня 2021, 00:50
Рудер не дибіл Яник, в Ростов не поїде. А намотає наждачний папір на великий фалос і засуне всім перевіряючим в зад. Навіть рагулям учасникам Революції Гіvності. Небесна Матня - імбіцилам євромайдану присвячуїця.
22 Січня 2021, 07:03
До 55:Рудер займається висадкою молодого лісуРудер створив понад 400 робочих місць з ІДЕАЛЬНИМИ умовами праці,яких близько нема навіть у Європі.Впевнений,що там працюють твої друзі і знайомі,а можливо і ти сам. Рудер забезпечив шикарні умови для заняття спортом та фітнесом для працівників,такого спортзалу в Луцьку нема.Яке місцеве підприємство має столову для працівників?А Рудер має!Рудер сплачує мільйонні податки до бюджету Рожищ,за ці гроші побудовані дороги,по яких ти їздиш.Рудер за свій кошт побудував дорогу по вулиці Заньковецької.Рудер за кошт привів в божий вигляд міський цвинтар і всю прилеглу територію виклав бруківкою.Якщо трапляється біда - куди люди звертаються першочергово? --- на Рудер і до Рудера! І сам Рудер ліс не вирізає,а купляє.От хто продає --- питання інше,але Рудер не той чувак,щоб лізти в кримінал...
22 Січня 2021, 11:28
В той день, коли виростуть нові дубові дерева замість зрізаних, -- в Криму знову майорітимуть жовто-сині прапори, Україну приєднають до Євросоюзу, НАТО, G8, клубу ядерних держав та інших об'єднань куди зможуть впихнути невпіхуємоє, в центрі Копачівки поставлять бронзовий з позолотою памятник Діду Сашці. Поляки будуть їздити в Рожище на заробітки у Рудера, гривня буде основною валютою світу, а в далекому Гондурасі піднімуть червоно-чорний прапор Героїв УПА.
22 Січня 2021, 12:01
Дурінь, коментатор 55 написав, щоб перевірили Рудера, а не зупинили виробництво на підприємстві. Різницю розумієш???, довбінь ти сивий. А чого це ти так Рудера захищаєш, ти чи хтось з твоїх родичів є СТУКАЧЕМ у Рудера. Ай-я-яй, Саша, Саша. Стучать нехорошо!
22 Січня 2021, 15:36
ПІДТРИМУЮ ! У що перетворюється Рожище ???? Це не місто ,а СЕЛО !!Треба було вибирати не ПОЛІЩУКА,а простого хлопця з нагайкою !!!!!
24 Січня 2021, 10:41
Підтримую, переїдьте переїзд і зверніть увагу, що ми бачимо, обдерті будинки,це перше , що кидається в очі, невже так дорого і нема коштів привести їх належний вигляд, чи фарба така дорога дорога, чи наші чиновники сліпі?
24 Січня 2021, 11:12
Який «хороший» хлопець той рудер понастворював там у себе ще й від кладовища відгородився, а скільки пропало лісу від його діяльності, душа болить, іще де він що садить? Якщо вже знищив стільки природи і має багато бабла, то побудував би сміттєпереробний завод, це була б користь для людей, ато він платить податки, то податки платять всі, в залежності від доходу, і якщо він платить «мільйонні» податки то куда ж йому дівати ті свої доходи? От він і вибудував в рожищах Європу для себе і свого кармана, щоб всі казали «який молодець»
24 Січня 2021, 11:19
Хто до тої наглої морди за чим біжить, якщо хтось щось і отримав, то для нього це, як для нас усіх 10 копійок кинути.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024