Уродженця Рожища судили за наркотики

02 Січня 2021, 09:30
4736

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця міста Рожище, у якого знайшли наркотики.

Про це йдеться у вироку суду від 28 грудня.

Підсудний у червні 2020 року, в межах лісової ділянки за межами села Ольганівка Рожищенського району посадив три кущі конопель. У третій декаді вересня чоловік зірвав та переніс рослини до місця свого проживання, де згодом виготовив наркотичний засіб канабіс, без мети збуту.

Наркотики він зберігав вдома до 26 листопада. У цей день близько 15 години працівники Рожищенського відділення поліції виявили та вилучили пристрій для куріння та канабіс, масою 44 грами.

Допитаний у підготовчому судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному проступку визнав повністю та не оспорюючи фактичних обставин, місця та часу події, про які зазначено в обвинувальному акті. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Прокурор Рожищенського відділу Маневицької прокуратури й підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості.

Суд ухвалив угоду про визнання винуватості затвердити та визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, та призначити йому покарання у виді обмеження волі на два роки, одночасно звільнивши від відбуття призначеного покарання, якщо він протягом іспитового терміну в один рік не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Читайте також: Судили чоловіка, якого затримали у Рожищі з наркотиками

Коментарі
02 Січня 2021, 13:06
Працівники поліції, зверніть увагу на такого пацанчика як Вольський і його гоп-компанія<br/>В районі газової труби мають штатного бульбулятора, а ще щороку на березі Стиру навпроти пенсійного фонду сіють коноплю.
02 Січня 2021, 14:21
Хто у Рожищах начальник поліції ??????
02 Січня 2021, 20:02
Наш преЗедент узаконить вжиток коноплі.Всім торчкам буде амністія
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024