Ваш новий бізнес на Prozorro

14 Грудня 2020, 16:25
3387

Більшість дрібних і середніх підприємців не ризикують брати участь в електронних закупівель. Фермери, продавці канцтоварів, рекламних конструкцій, меблів і оргтехніки не бачать сенсу боротися з бізнес-монстрами.

Електронні торги на SmartTender спростовують побоювання постачальників. Щотижня понад 6 тисяч клієнтів електронного майданчика перемагають у тендерах Prozorro.

Академія торгів

Для всіх без винятку клієнтів відкрита спеціальна система навчання. Безкоштовно в онлайн-режимі ви отримаєте прості інструкції з відкриття аккаунта, знайомству з системою тендерів, порядком підготовки та подачі документів.

Майданчик матеріально зацікавлена ​​в перемозі своїх клієнтів, тому для замовників і постачальників розроблені відеоуроки, семінари та вебінари, присвячені стратегії перемоги, нюансам торгів, захисту інтересів учасників, нормам законодавства.

Співробітники майданчики надають допомогу кожному клієнту: менеджери допомагають правильно оформити заявки, перевіряють повноту документації, нагадують про дату та час початку аукціону. Чат-бот SmartTender інформує про нові тендери в обраній категорії, результати кваліфікації або розгляді спору.

На Прозорро можна і купити, і продати

Система комерційних закупівель допомагає компаніям знаходити покупців на свій товар, нерухомість, активи, обладнання. Продавець може виставити товар з метою вивчення попиту, з тривалими термінами подачі заявок, без вказівки бюджету закупівлі.

Розміщення пропозиції з продажу SmartTender істотно розширює коло потенційних покупців і захищає від шахраїв: в системі Прозорро всі учасники торгів з відкритими даними про бенефіціарів і угодах.

Наявність аккаунта на SmartTender відкриває клієнту можливості всіх платформ Прозорро, включаючи:

  • новий маркетплейс Prozorro.Маркет;
  • комерційні та державні закупівлі;
  • продаж і оренду державного та комунального майна;
  • приватизацію;
  • аукціони з продажу майна банкрутів, активів банків, прав на розробку надр.

Допорогові закупівлі

Мільйонні угоди проходять через складну процедуру державних закупівель. Дрібні партії товарів ФОПи і приватні компанії продають на зручному електронному маркетплейсі Prozorro.Маркет.

Майданчик з успіхом замінює інтернет-магазин: у власника є можливість швидко аналізувати ринкову ситуацію, покупці швидко приймають рішення про угоду, процедура оформлення максимально проста.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024