Матері рожищенських АТОвців активно стають волонтерами

18 Листопада 2015, 21:12
Мама Героя Саші Плоцедима − Галина Василівна 1505
Мама Героя Саші Плоцедима − Галина Василівна

Встаючи та засинаючи із думкою про свого хлопчика, долаючи важкі випробування долі, матері воїнів АТО щодня морально підтримують синів, а ночами в молитвах благають у Бога заступництва. Вони віддають для захисту Вітчизни найдорожче − своїх дітей − і водночас активно поповнюють армію волонтерів.

Яскравим прикладом незламності материнського духу є Галина Василівна Плоцедим із Рожища. Жінка втратила на цій жорстокій війні сина, свою найбільшу надію. Але не втратила доброти серця. Щомісяця мати загиблого Героя жертвує левову частку зарплатні для бійців АТО, підтримує синових побратимів психологічно, пише «Самооборона Рожища» на своїй сторінці у «Фейсбуці». І кожного разу, прохаючи Всевишнього за спасіння душі загиблого Олександра, благає Його покласти край цій кровопролитній війні…

Волонтерську місію активно несе й мама вояка АТО Дмитра ШателаГалина Іванівна з Валер’янівки. Син удруге пішов добровольцем на Донбас. Нині проходить службу в морській піхоті під Маріуполем. Жінка неодноразово передавала продукти військовослужбовцям на Схід. Бо впевнена: це найбільше, що нині для них може зробити. Ось і сьогодні багато продуктів з материнським благословенням передала тим, хто стоїть на сторожі нашого спокійного сну.

Слава матерям, які виростили Героїв!

Коментарі
18 Листопада 2016, 19:16
Чудова,мила,приємна жіночка.Не дай Бог нікому таке пережити....
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром