«Нам потрібно безупинно рухатись вперед», – кандидатка у депутати Рожищенської міськради Тетяна Величко

20 Жовтня 2020, 09:10
5064

Сьогодні потрібно будувати державу, як дім, починаючи з фундаменту. Місцева влада повинна стати надійною опорою новобудови під назвою Україна. Нині ми маємо шанс отримати нову владу для громади, яка буде спиратися на простих людей, тих, що мешкають поряд з нами.

Такою людиною є Тетяна Величко, що народилася 29 жовтня 1980 року у місті Рожище. Закінчила рожищенську школу № 3. По закінченню школи вступила у Горохівський державний сільськогосподарський технікум, де вона отримала середню спеціальну освіту за фахом «Бухгалтерський облік». Згодом Тетяна закінчила Львівський аграрний університет за спеціальністю «Облік і аудит».

З листопада 2007 року по даний час працює у Рожищенській центральній районній лікарні на посаді заступника головного лікаря з економічних питань.

Тетяна іде кандидаткою у депутати під другим номером у списку «Об’єднання «Самопоміч» по округу № 2 до ради Рожищенської ОТГ. Свою справу знає добре, бо є чинною депутаткою Рожищенської міської ради.

«Те, що я маю економічну освіту, допомагає мені приймати правильні рішення, адже не завжди питання є однозначні й доводиться зважувати всі «за» і «проти», щоб це було корисно для рожищан», – стверджує Тетяна.

«Я по природі є принципова, правдоруб. Інколи це мені дуже заважає у житті, але я є така, як я є», – додає Тетяна.

Щодо захоплень та інтересів, то Тетяна Величко любить «тихе полювання», тобто, збирати гриби. Побути на природі наодинці, знайти хитрого боровика, що причаївся під листям. Все це вимагає терпіння і самовіддачі. Не менше терпіння та вміння потребує й інше хобі Тетяни: вишивання бісером та хрестиком. Дивні візерунки немов оживають у її роботах.

Тетяна звикла невпинно рухатися вперед, самовдосконалюватися і вдосконалювати світ, який навколо неї.

Терпіння стане у пригоді Тетяні й в депутатській роботі. Бо багато питань постає по покращенню життя людей по місту і селах округу № 2, але цілеспрямованість і оптимізм, що притаманні характеру Тетяни, сприятимуть вирішенню проблем громади.

26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024