«Наше село крайнє, але хочеться, щоб і на нього звертали увагу», – кандидатка у депутати Антоніна Будчик

17 Жовтня 2020, 15:10
5079

Будчик Антоніна Никандрівна – кандидатка у депутати Рожищенської міської ради від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 3.

Народилася жінка 4 червня 1964 року. Закінчила загальноосвітню школу I-III ступеня села Навіз. Далі закінчила курси підготовки кухарів. В певний період працювала в колгоспі та на заводі. Ось уже 20 років працює кухарем в будинку для пристарілих.

У депутати пані Антоніна іде, бо хоче бути корисною для громади, допомагати та покращити життя, зокрема, своїх односельчан.

«Хочеться зробити щось корисне для людей та свого краю. Наше село крайнє, далеке у Рожищенському районі, але дуже хочеться, щоб і на нього звертали увагу, як і на інші села громади. Багато людей не мають роботи, багато виїжджають на заробітки, проблеми з дорогою та багато іншого. Ці питання потрібно розглядати та вирішувати, аби уже покращувати рівень життя людей», – каже Антоніна Будчик.

Чому саме «Об’єднання «Самопоміч»?

Жінка говорить, що їй подобається те, що робить партія. Адже в певний час з об’єднанням «Самопоміч», вона займалася волонтерською діяльністю, допомагала збирати усе необхідне для наших вояків.

«Ми співпрацювали раніше, тому я знаю принципи та ідеологію партії. Ми разом збирали необхідні речі для зони АТО. Я зустріла щирих та відкритих людей, які готові прийти на допомогу своїм землякам, тому вирішила і далі продовжувати діяльність із «Самопоміччю»!» – говорить жінка.

Родина підтримує пані Антоніну в її бажанні йти в депутати. Сім’я говорить, що громаді потрібні такі активні люди, з життєвою позицією, прагненням допомагати та змінювати систему на краще.

А ще жінка входить до сільського об’єднання «Жіноча рада», де разом з іншими жінками займається суспільно важливими справами. 

«Я була депутатом сільської ради багато років. Ми створили об’єднання «Жіноча рада», яке діє і досі. Допомагаємо одиноким, організовуємо прибирання територій, підтримуємо людей», – каже Антоніна Будчик.

У вільний час жінка займається творчою діяльністю: виступає з творчим колективом, співає, бере участь у виставах. Також цінує моменти, які проводить разом зі своєю родиною, особливо тішиться внукам.

«Разом із творчим колективом влаштовуємо концерти, співаємо, а ще ходимо вітати старших людей з днем народження. Нас уже чекають, нам раді! Заспіваємо для них пісню, щось розкажемо, піднімемо настрій. Люблю проводити час з онуками. Це все приносить мені величезну радість! Я щаслива!» – говорить пані Антоніна.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024