Вибори до Рожищенської громади: ми повинні навчитися обирати

23 Вересня 2020, 09:02
3931

Час минає. Ми не дорослішаємо, а старіємо. Ми хочемо кращого життя.

Моя досить необґрунтована теорія полягає в тому, що людське життя подібне до колеса велосипеда. Кожна шпиця – це важливий інтерес громадянина. Кілька шпиць – це батьки, сім’я, діти, онуки.  Далі колесо тримається на роботі, відпочинку, захопленнях, громадській діяльності, домашньому господарстві, друзях, духовному житті.

І уявіть собі, якщо з вашого колеса викинути кілька шпиць, що на них тримається політика, місцева влада, закони. Що буде?..

З колеса життя зробиться вісімка. А «виделка долі» не дасть йому провернутися. Те, що ви забезпечите інші напрямки свого існування (сім’я, робота і так далі), просто помножать на нуль.

Чому ми плачемо постійно, що влада нічого не робить для нас. Тому що ми забуваємо, що її обирали ми. 

Багато наших співвітчизників виїхали за кордон на постійне проживання. Насправді вони виїхали не на великі гроші, вони виїхали в країни, де влада належить не пройдисвітам, а людям, яким довіряє виборець, який за чесну владу голосував. При поганій владі у цих країнах люди ніколи б не мали високої заробітної плати й достойного рівня життя.

Вернемося на землю.

Є перша інформація, які партії балотуватимуться до Рожищенської об'єднаної територіальної громади: «Слуга народу», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч», «За майбутнє», «Національний корпус», Аграрна партія України, «Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина», «Європейська солідарність». Це всі партійні осередки, які провели конференції по затвердженню кандидатів в депутати до ради Рожищенської ОТГ. Однак списки кандидатів ще не подали до територіальної виборчої комісії.

Придивіться, нам не вистачає прізвищ та імен, щоб зробити вибір. На мою думку, не партія визначає ставлення до людини, а конкретні люди визначають ставлення до партії.

Бережіть шпиці у колесі вашого життя. Почекаємо прізвищ та зробимо вибір!

Андрій ЖОГА

Коментарі
23 Вересня 2020, 15:02
Часто запитують в коментарях що означає “бубочка”. Відповідь можна знайти у книзі “Українська мова без табу” стор.104 словник Л.Ставицької.
27 Вересня 2020, 03:32
А з 91-го всі 30 років ми не вибирали, а лише тренерувалися вибирати? Ну вообще комедія :)
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024