Рожищенських рятувальників привітали з професійним святом

18 Вересня 2020, 16:23
3731

Щорічно 17 вересня українські рятувальники відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди посадовці району привітали вогнеборців краю. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

До особового складу Третьої державної пожежно-рятувальної частини завітали керівники міста та району, аби привітати їх з професійним святом.

«У боротьбі з катастрофами та стихійними лихами, ці хоробрі люди завжди демонструють кращі людські якості: мужність, відвагу і самопожертву. Вони виносять людей з вогню та з-під руїн, рятують від повеней, долають завали і снігові замети. У будь-яких надзвичайних ситуаціях рятувальники готові допомогти населенню»,  – йдеться у повідомленні.

Від імені Рожищенської міської ради рятувальників вітав заступник міського голови Сергій Лясковський. Посадовець побажав рятівникам всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

Він вручив грамоти за підписом міського голови Вячеслава Поліщука начальнику 3 ДПРЧ Володимиру Бродосюку та рятувальнику Максиму Жолначу за сумлінне та професійне виконання службових обов’язків, відданість справі, активну участь у житті громади та з нагоди Дня рятівника.

Також вогнеборців привітали голова Рожищенської райдержадміністрації Сергій Шкода та голова Рожищенської районної ради Андрій Музика












Коментарі
19 Вересня 2020, 10:35
На пожарі у валкрянівці як здохлі миші були
19 Вересня 2020, 11:07
Зверніть увагу, усі пожежники у масках, а вкладці ні. Вибори скоро, можуть не впізнати
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024