Рожищенський центр зайнятості: тісна співпраця вигідна всім

04 Травня 2017, 10:30
2952

Одним із пріоритетних завдань служби зайнятості в умовах сьогодення є забезпечення індивідуального підходу до кожної людини, надання оперативної та якісної допомоги у працевлаштуванні.

Особливої уваги потребують мешканці сіл. Адже робота в селі часто носить сезонний характер. Одним з прикладів є функціонування дитячого садка, який працює тільки в теплу пору року. Працівники цього закладу в період між сезонною роботою звертаються за послугами до центру зайнятості і періодично потребують додаткового заробітку.

Завдяки тісній співпраці центру зайнятості і Доросинівської сільської ради стало можливим забезпечення такої категорії громадян додатковим доходом. Сільська рада кожного року активно включається в організацію громадських робіт за рахунок коштів фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та коштів місцевого бюджету.

Така співпраця служби зайнятості з органами місцевого самоврядування сприяє не лише додатковому заробітку безробітним, а й корисна громаді в цілому.

26 квітня, після зимової перерви, відновив роботу дитячий садок села Доросині Рожищенського району. Семеро осіб, які були клієнтами служби зайнятості, отримали направлення на роботу в даний заклад і приступили до роботи.

Леся Демчук

 

Коментарі
06 Травня 2017, 23:02
А хто така ця леся демчук?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024