Розбита дорога і один магазин на три села: на Рожищенщині люди понад два кілометри йдуть по хліб

12 Вересня 2020, 11:31
6327

Жителі сіл Літогоща, Іванівка та Корсині, які увійшли до Рожищенської громади, скаржаться, що про них геть усі забули.

Люди звернулися до Район.Рожище з далеко не новими проблемами.

Вже понад рік жителі сіл Іванівка та Корсині змушені долати понад два кілометри, аби дістатися до найближчого магазину в Літогощі. Найважче людям похилого віку, які не мають власного транспорту.

«Дуже важко, а ще коли нема кого попросити купити. Як же так, щоб у селі не було магазину? Наче ми тут на краю світу живемо», – бідкається пенсіонерка із села Іванівка.

Не додає оптимізму й місцева дорога: вона вся у вибоїнах. Жителі припускають, що це одна з причин, чому підприємці не хочуть працювати у селах: доставляти товар по такій дорозі досить проблематично.

«Он до Соколя пообіцяли зробити дорогу. Але ж наша точно не краща, а може й гірша. Ми також люди і хотілося б, щоб на нас звернули увагу», – каже місцевий житель Олексій.









Читайте також: Ремонтувати дорогу Навіз – Оленівка за десятки мільйонів гривень хочуть три фірми

Коментарі
12 Вересня 2020, 20:10
Не смішіть.Хто за вас буде думати.Вже і того толку не буде з тою отг.
12 Вересня 2020, 20:13
Нам Рубльов обіцяв зробити дорогу.
13 Вересня 2020, 02:12
<p>Зеленський від котрого Рубльов представником теж багато обіцяв, але то у євреєв жарти такі. Мер Поліщук теж Козакевичу клявся у вічній "любові" до баби Юлі, але обоє попали до Коломойського, один через Укроп другий через Палицю. Так, що шановні лохи, Вас знову на....ли.</p>
13 Вересня 2020, 11:10
Там така дорога,що ворогові не побажаєш,а ж до самих Углів. Ремонт був давним давно,а ці люди,що там живуть,то мучаться,бо туди ніхто не хоче бити машину.Зверніть увагу,хоч перед виборами,як у нас це робиться!!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024