Атовцю із Рожища шофер маршрутки відмовляв у безкоштовному проїзді

07 Листопада 2015, 16:37
1508

Днями їхали у маршрутці з атовцем Олександром Наумиком, який не так давно демобілізувався («Район.Рожище» вже писав про Сашка, десантника, військовослужбовця 80-ї аеромобільної бригади, що рік пробув на передовій у зоні бойових дій, та, на щастя, повернувся додому до рідних). І він між іншим розказав про те, як недавно побував у Львові, показував на автовокзалі водієві рейсового автобуса посвідчення учасника бойових дій, а шофер уперся і не хотів везти його безплатно…

Правда, боєць усе ж зміг своє право відстояти і, під акомпанемент невдоволеного бурчання водія, таки дотрусився «легендарною» битою-перебитою трасою Львів-Радехів-Луцьк додому безкоштовно.

Та як би ж це був поодинокий випадок! Воїнам, які боролися на Сході України за наш спокій і мирне небо над нашими головами, не пропускаючи ворога углиб держави, систематично відмовляють у безкоштовному перевезенні. Абсурднішої ситуації не вигадаєш. І це при тому, що їхнє право на безплатний проїзд визначено законодавством!

Докладніше про те, які права та пільги діють на державному рівні для військовослужбовців, що брали участь в АТО, читайте у статті із коментарем головного спеціаліста відділу в справах ветеранів, інвалідів та персоніфікованого обліку УСЗН Рожищенської РДА Лілії Бобрик.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024