Відремонтують дорогу Носачевичі – Вишеньки

02 Вересня 2020, 15:22
Дорога біля села Вишеньки 7510
Дорога біля села Вишеньки

Голова Рожищенської райдержадміністрації Сергій Шкода разом з директором державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Ігорем Свиридовим побували на об’єктах, де проведені роботи з ремонту доріг місцевого значення, а також оглянули проблемні ділянки доріг, які потребують негайного ремонту.

Про це йдеться на сайті Рожищенської РДА.

На сьогодні завершили заплановані роботи з ремонту дороги в межах села Пожарки Рожищенського району.

Наступний об’єкт, на якому побували керівники – автомобільна дорога на відрізку НосачевичіВишеньки. Наразі її стан незадовільний. За словами керівника служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області, по вказаному об’єкту проводять тендерні процедури. Поточний середній ремонт на зазначеному відрізку виконають у найкоротший термін після визначення підрядників.

Читайте також: Ремонтувати дорогу Навіз – Оленівка за десятки мільйонів гривень хочуть три фірми

Разом з Переспівським сільським головою Віктором Лук’янчуком оглянули стан розпочатих ремонтних робіт дороги на відрізку Трилісці – Малинівка. На сьогодні проведено поточний ремонт одного кілометра вказаної дороги, найближчим часом ремонт завершать повністю.

Окрім цього побували на відрізку автомобільної дороги О031592 від села Берегове до села Літогоща, яка також потребує ремонту. Сергій Шкода, враховуючи звернення жителів Літогощанської сільської ради, звернувся до Волинської облдержадміністрації з проханням про проведення позапланового ремонту на цій дорозі та отримав позитивне рішення.

За сприяння обласної державної адміністрації за кошти державного бюджету у 2020 році провели поточні ямкові ремонти на дорогах місцевого значення: КременецьКвітневе, КопачівкаУляники (до Луцького району), ДоросиніБереськ.

Дорога до села Берегове
Дорога до села Берегове

Відремонтована дорога до Пожарок
Відремонтована дорога до Пожарок

Дорога до Малинівки
Дорога до Малинівки

Коментарі
02 Вересня 2020, 20:55
Зашкварений хабарник Лукянчук має сидіти,а не піаритись на дорогах
02 Вересня 2020, 21:34
Не сидить, а піариться, тому що влетів на хабарі разом з синуньом Васі Доляра. А Вася Доляр дружить з всіма шановним ........... Впрочєм ето уже совсєм другая історія
03 Вересня 2020, 00:58
Щось не розумію, як то провели ремонт дороги Доросині-Береськ, якщо нічого не зроблено. Куди то гроші пішли?
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024