Що віщують зірки для рожищан

22 Квітня 2017, 07:05
1081

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Загальний гороскоп на суботу, 22 квітня, підготував журнал Бадабум Інфо.

22 квітня 2017 року помітно посилиться інтерес до містики і окультних наук. Однак всі спроби докопатися до таємниць світобудови, початі в цей день, не принесуть довгоочікуваний ефект, і відбувається як і раніше буде пов’язане з безліччю складних загадок.

Овен:

Овнам у цей день не варто потурати своїм нездоровим харчовим звичкам. Схильність до зловживання їжею може привести вас до обтяжливих наслідків, і зайва вага з них – це ще найменше лихо.

Телець:

Тельці в цей день будуть сповнені радості й оптимізму. Причиною позитивного настрою стане обнадійлива звістка від людини, яка погодиться співпрацювати з вами на ваших умовах.

Близнюки:

Близнюкам сьогодні судилося стати володарями дуже дорогого подарунка. Цей презент ви отримаєте абсолютно несподівано. Його вручителем виявиться людина, яка захоче віддячити вам за раніше надану допомогу і підтримку.

Рак:

Ракам сьогодні не слід вживати низькопробний алкоголь або пробувати спиртні напої неперевіреною марки. Всього пара келихів можуть привести вас до того, що ви весь наступний день проведете в ліжку.

Лев:

Левам 22 квітня варто прийняти запрошення на якусь громадську акцію. Відвідування цього заходу помітно підніме ваш авторитет в очах оточуючих і зміцнить ваше становище в соціумі.

Діва:

Дівам сьогодні доведеться змиритися з мінливостями Долі і відмовитися від побудови тривалих планів на майбутнє. Вам не слід занадто сильно переживати через розрив домовленостей у попередніх проектах, оскільки далеко не завжди обставини складаються на вашу користь.

Терези:

Ваги сьогодні ненароком скривдять свою другу половинку. Ваш дурний жарт із приводу зовнішнього вигляду або манер поведінки коханої людини зробить несподіваний ефект, і ваша пасія вибухне бурею гнівних емоцій.

Скорпіон:

Всі спроби Скорпіонів знайти підтримку у членів своєї сім’ї сьогодні закінчаться безуспішно. Родичів будуть цікавити труднощі, які виникли у вас у службових справах, оскільки значно важливішим для них стане вирішення власних проблем і неприємностей.

Стрілець:

Стрільцям сьогодні вдасться дуже успішно усунути неприємність, яка виникла у сфері інтимних стосунків. Після того, як ви і ваша друга половинка розставити всі крапки над «і», вам захочеться лише одного – опинитися наодинці один з одним.

Козеріг:

Цей день у Козерогів пройде за раніше наміченим сценарієм. Вам не зможе перешкодити навіть злий шепіт колег, які з неприхованою заздрістю будуть спостерігати, як ви крок за кроком наближаєтеся до вершин фінансового успіху.

Водолій:

Водоліям 22 квітня 2017 р особливо добре будуть вдаватися справи, пов’язані з облаштуванням свого житлового простору. Перестановка або ремонт, розпочаті вами в цей день, пройдуть на диво легко і доставлять вам ціле море позитивних емоцій.

Риби:

Рибам сьогодні рекомендується зробити все, щоб збагатити свій внутрішній світ яскравими емоціями. З цією метою ви можете здійснити поїздку живописними місцями або відвідати художню галерею.

 

Коментарі
22 Квітня 2017, 16:28
щось у тексті прослідковуються труднощі з перекладом)
22 Квітня 2017, 21:04
нічого доброго .......
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024