Рожищенська міська рада купила сміттєвоз за 1,2 мільйона гривень

02 Липня 2020, 13:25
7345

Сміттєвоз Volvo FL 280 за 1 199 000 гривень поповнив автопарк комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради».

Машину доставили у середу, 1 липня. Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для механізованого та ручного завантаження з євроконтейнерів твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Гроші на придбання автомобіля виділили з бюджету Рожищенської міської ради.

«Сміттєвоз придбали для обслуговування приватного сектору. Часто-густо комунальникам доводиться підіймати чималенькі мішки зі сміттям від приватних будівель. Тому вирішили придбати європейський автомобіль, який «думає» в першу чергу за людей. Так, він вживаний, тому що новий вартує дуже дорого. Радіємо за Дільницю благоустрою та сподіваємося, що спецавтомобіль буде корисним для комунальників та служитиме для громади», – наголосив Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

За словами посадовця, лад у місті залежить і від зміцнення автопарку комунальних підприємств. Тому протягом останніх років Рожищенська міська рада значно посприяла закупівлі спецтехніки для Дільниці благоустрою та Підприємства житлово-комунального господарства.

Зокрема, за кошти міської ради придбали екскаватор, вишку АГП-21, буси для господарських потреб, сміттєвоз, трактор МТЗ із причепом та навантажувачем, піскорозкидач, грейдер, відремонтовані Т16, Камаз, придбали нові бочки на АС машини та інше.

«Сьогодні комунальні підприємства, на мою думку, виконують свою роботу добре. Можливо, не завжди все вдається зробити миттєво, як цього хотілося б, причиною є і людський фактор, і економічний, але послуги громаді надаються, місто є чистим, прибраним, з вивезеним сміттям. Це, перш за все, дякуючи тим людям, які щоденно працюють й тим, які свідомо хочуть, щоб наше місто ставало кращим. Тому ще раз прошу кожного рожищанина пам’ятати істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – додає міський голова.

Своєю чергою керівник Дільниці благоустрою Юрій Міщук подякував В'ячеславу Поліщуку та депутатам міськради за співпрацю й додав, що придбання такої спецтехніки дозволить комунальному підприємству значно підвищити якість роботи зі збирання та вивезення твердих побутових відходів у місті.








Коментарі
02 Липня 2020, 17:25
Беріть Дулюка за водія, всеодно в Францію поки що кордон закритий. Хай чоловік заробить трошки.
02 Липня 2020, 20:10
Технiка то добре! Але коли та технiка кладовище буде косити?
02 Липня 2020, 20:15
Дістав той Полішук і та міська рада разом узята.Буде приходити те пузате і розповідати що грошей немає на ремонт будинків.А де ви взяли 1200000?Може ще разок,гниди,піднімете комунальні платежі за воду та водовідведення?
02 Липня 2020, 20:20
І ото ціна разом з тими двома хлопакамм на підніжках?
02 Липня 2020, 21:15
А ти чудо крім того щоб ображати людину бідьше нічого в цьому світі не навчилося? Відкрий закони і почитай чи повинна тобі міська рада ремонтувати будинки. І заодно з'ясуй в кого на балансі вони стоять і хто за них відповідає! Дістали ви вже. Квартири за безкоштовно отримали і звикли, щоб все за них зробили і відремонтували. Побудуй будинок і побачиш скільки грошей йде на його отримання щомісяця! Вам що в місті не робиться, то все не так. А ти в своєму житті хоч щось зробив, крім тупої писанини? Хоч поріг своєї квартири замів, чи там вже комунальники мають прибрати?
02 Липня 2020, 22:19
Ти чудо, в нас в місті 2 ОСББ якщо не помиляюсь. Всі решта будинків на балансі комунальних служб які повинні обслуговувати їх. І ремонти здійснюють сами вони. Комунальники є в розпорядженні міської влади і фінансують їх саме звідти.
02 Липня 2020, 23:04
Сам ти чудо лисе! Багатоквартирні будинки ще в 2014 році списані з балансу місцевих рад!!! Це державна політика. Читай правильні сайти, чудо!!!
03 Липня 2020, 00:07
Ніхто нізякого балансу нічого не списував,це все маячня.Квартплату я плачу регулярно,як і решта мешканців.Тільки вона йде не на ремонт,а на незрозумілі закупівлі техніки,а також доплати нашому череватому меру + 87000,за минулий рік.Якщо ти живеш в приватному будинку,то звісно ніякої квартплати у тебе немає.Не те що прибирати в підїзді комунальники повинні,а й вкручувати лампочки за отримані від нас кошти.Там може ти розумне скинеш все таки посилання на ці закони?
03 Липня 2020, 00:22
Ти хотів квартиру в приватну власність а тепер ремонт будинку тобі треба. Це все Ваше і навчіться самі берегти і відремонтовувати своє власне майно. Будьте Ви вже людьми
03 Липня 2020, 00:35
Файно є,техніка це добре, пацани не човпіться ,толку ніякого))
03 Липня 2020, 01:20
На рахунок обслуговування багатоквартирних будинків. Перед тим, як писати хто і що кому повинен почитайте свої договори з ПЖКГ та повинно бути написано за які послуги ви платите квартплату....
03 Липня 2020, 01:46
Труби треба миняти а вони мусоровози купляють !
03 Липня 2020, 02:58
Гірших людей, аніж в Рожищі немає. Засранці, заздрісники, невдячні пліткарі! Їм ніхто ніколи не вгодив і не вгодить. Думайте селяни з громад, які будете входити в ОТГ, краще самим, аніж з такими!!!
03 Липня 2020, 03:00
Щоб прочитати договір ПЖКГ, то треба мати мізки. А щоб написати комент і обгадити, то мізків не треба. Тому тільки так)))
03 Липня 2020, 08:12
"Часто-густо комунальникам доводиться підіймати чималенькі мішки зі сміттям від приватних будівель"- справді?Мусурний пакет на 35 л настільки важкий?Є вулиці на які вони,навіть транспортом і не заїжджають, якщо виставити два мішечки по 20л,один залишиться,бо їм важко нести до дороги
03 Липня 2020, 13:07
От мене і таких як я цікавить - міська рада виділяє кошти для ремонту багатоквартирних будинків.<br/>У мене власноруч збудована хата, щоб її перекрити - 200 тисяч грн. За бляху і роботу і дерево.<br/>Утеплити хату - ще 100 тисяч за пінопласт, клей і сітку<br/>Оздобити хату - як хватить коштів.<br/>Якого ж милого на приватну хату міська рада ні гроша не дасть. Я така мамо плачу податки як і жителів багатоквартирних будинків.<br/>І хату не приватизовувала за 40 грн а будувала із зарплати
03 Липня 2020, 15:44
В тому і суть,що мешканці платять квартплату,а за ці кошти Поліщук і міськрада нічого не роблять,або роблять незрозумілі покупки.<br/>Скільки ви заплатили “будинкової плати” в ПЖКГ щоб вам перекрили дах?<br/>Ви,сама зробили свій вибір.Потрібно було приватизувати квартиру і не морочитись з хатою.Квартир продається в Рожищах повно.
03 Липня 2020, 19:58
Не тринди, а відкрий договір з пжкг і почитай за що платиш. А то ти йому одне, а воно друге тилдичить як мантру. Поліщук тобі на хвіст наступив. Ти що в міську раду кварплату платиш? Чи в ПЖКГ? Чудо ти чудесне! А то нічо що підприємство ЖКГ є підпииємством не міста, а Рожищенського району? І при чому тут сміттєвоз до твоєї кварплати? Це те саме що сорочку на ноги, а штани на голову натягти. Не понятно нашо, але хай буде. Так і тут: гавкну, аби кого обісрати, а то ж де ще таким виступати як ти.
03 Липня 2020, 20:24
Ахаха... У нас куди не глянь міська рада ні при чому як і мер, ПЖКГ районної ради? Серйозно? Гроші з міського бюджету але для структури яка належить райадміністрації? Та Поліщук би всрався а не копійки не дав туди куди не треба. І голова комунгоспу це його &amp;quot;хороший друг&amp;quot; і вся техніка почала купуватись тільки після того як його назначили начальником. Думаю там хороші &amp;quot;лівакі&amp;quot; були на цій техніці.
03 Липня 2020, 21:01
Боже, яке ти дурне!!! При чому тут райрада? Підприємство ЖКГ саме по собі. Я кажу що комуналку ти платиш не в міську раду. Але що тобі доказувати. Тобі видно Поліщук на мозоль наступив. То сиди й скавунчи далі. А те що техніку купують - молодці. Засранцям завжди все не так, але на те вони й засранці!
03 Липня 2020, 22:18
&amp;quot;А то нічо що підприємство ЖКГ є підпииємством не міста, а Рожищенського району?&amp;quot;:- В тебе пам'ять як в рибки на 20 секунд?<br/>П.С. мені ніхто ні нащо не наступав.просто я бачу ту роботу яка робиться в місті. І потуги міського голови якого хватає лише на стадіон покропити, посадити чорнобривці біля знаку Рожище, і постояти на якихось урочистостях як на лінійці. Ще може прийти глянути як люди стараються щось зробити і похвалити постояти і пообіцяти допомогти. Якщо ти вважаєш що це все що може міська влада то мені тебе жаль.
03 Липня 2020, 23:06
МЕРУ УВАЖУХА<br/>Ави свої будинки самі ремонтуйте, приватний сектор навіть косимо траву самі і не чекаєм що нам від міськ ради прийдуть і покосять. Бездєльнікі в багатоповерхівках
03 Липня 2020, 23:19
А в тебе Рожищенський район це районна рада :) Сиди й жди коли тобі прийдуть ремонтувати квартиру!
04 Липня 2020, 01:34
Підприємство ЖКГ,як і “Дільниця благоустрою” є комунальною власністю м. Рожище і підпорядковується безпосередньо міській раді разом з Поліщуком. Саме тому мер так урочисто ,по-совковому, попіарився на наших коштах у придбанні сміттєвоза. Міська рада не має права виділяти кошти на приватні підприємства і купувати їм техніку ,бо це корупція і чистий кримінал. <br/><br/>В 2015 році 1 липня вступив в силу закон“Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку ” згідно якого ,виконком міської ради нам призначила управителя Рожищенське ПЖКГ.<br/>Відповідно до закону, в такому випадку договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком строком на один рік від імені співвласників підписує уповноважена особа виконавчого органу відповідної місцевої ради, за рішенням якого призначено управителя.А це означає що за нас,на рахунок договору, порішали у владних кабінетах міської ради і склали договір який захотіли,і надають послуги які захочуть,тобто нічого не роблять,а тільки отримують зарплату.І те що ти пишеш про якийсь договір з ПЖКГ,то це все маячня,бо ніхто вже як 4 роки немає ніякого договору. Так ясно?
04 Липня 2020, 02:07
Яке приватне, що ти пишеш? Якщо ти такий &amp;quot;розумний&amp;quot;, то створюй ОСББ і управляй! Побачимо як науправляєш. Але ж нє, тобі ще кришу треба, кориор, подвір'я, туалет щоб тобі за спільні податки рожищан зробили. Правда? Чого коли я плачу податок то за нього не дорогу мають зробити, а твій багатоквартирний будинок, квартиру в якому тобі дали за безцінь?
04 Липня 2020, 02:20
ви що не бачите, що все, що робиться в Рожищі, все для жильців багатоквартирних будинків. Поремонтувати водопровід, кучу грошей витратили на їхню каналізацію А вони далі плачуть і ждуть, що їм хтось щось винний.
04 Липня 2020, 02:31
Пояснюю ще раз.Ми всі сплачуємо квартплату,на обслуговування будинків!Які спільні податки рожищан,що за маячня знову?Якщо ти живеш в хаті, то ти не платиш “за обслуговування хати”. <br/>Де я писав про щось “приватне”?
04 Липня 2020, 02:37
Щодо ОСББ.Так ,я так само можу написати створюй вуличне ОСБ роби дорогу проводь світло і управляй,а тоді побачим як ти науправляєш.
04 Липня 2020, 03:17
Правильно написав 23:31, люди сплачують плату за обслуговування будинків, а не мзду на розвиток автопарку ПЖКГ та ремонт рожищенського водозабору. ПЖКГ взагалі охреніли - сидять клухі в бухгалтерії і розказують людям байки, що вони і те не роблять, і те не роблять, і інше не роблять і не ремонтують. Нахєр взагалі той комунгосп. Рожищани все життя самостійно в парадних прибирають і лампочки закручують.
04 Липня 2020, 03:42
А чого ніхто не написав про те як ПЖКГ замінили каналізаційні труби до Теппоцентру. За чиї гроші була зроблена ця заміна??? Доречі, буси &amp;quot;фольцвагени тешкі&amp;quot; були куплені у друзів бувшого очільника ПЖКГ Мєдвєдева - Бурого та Зуба.
04 Липня 2020, 03:56
Ви такого більше не говоріть, будь-ласка. Дулюк великий патріот, а не ідійот, щоб прокидатись о шостій ранку і збирати чуже сміття за зарплату сім тисяч українських гривень. Дулюк в своїх думках і язиком будує Україну, поки інші на мусоровозах просто лише працюють.
04 Липня 2020, 14:51
Зрозумів прийняв. ;)
04 Липня 2020, 19:47
Корупція процвітає у Рожищах, гроші дерибанять по-чорному.Без тендерів закуповують невідомо що<br/>https://vol.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&amp;amp;_c=view&amp;amp;_t=rec&amp;amp;id=276299
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром