Відбудеться сесія Рожищенської міської ради

19 Березня 2017, 13:33
1878

У понеділок, 20 березня, об 11:00 годині у залі засідань Рожищенської міської ради  відбудеться позачергове засідання вісімнадцятої сесії сьомого скликання.

Під час сесії розглядатимуться такі питання:

1. Про порядок денний вісімнадцятої   сесії.

2. Про надання згоди на добровільне об’єднання  територіальних громад в Рожищенську територіальну громаду з центром в місті Рожище.

3. Про Звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимих дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України.

4. Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Ради Національної безпеки і оборони України щодо блокади банків з російським капіталом.

5. Про звернення до Народного депутата України Сергія Мартиняка та Міністерства фінансів України щодо недопущення прийняття законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів»

6. Різне

Коментарі
19 Березня 2017, 15:50
Коли вже перестанете лобіювати інтереси пана Курчака? Може досить вже закуповувати на його ТзОВ"Птахокомплекс"Губин" курей, за рахунок місцевого б'юджету ?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024