Рожищенській бібліотечній «кулінарній сотні» подарували локшинорізки

21 Жовтня 2015, 12:40
1393

Напередодні Дня захисника України «кулінарна сотня» Рожищенської бібліотеки для дітей укотре дружно взялася просіювати борошно, збивати яйця, щоб місити тісто для «солдатських» макаронів: працівники культосвітнього закладу передають на передову бійцям смачні саморобні макаронні вироби. А виготовляти їх стало і швидше, і цікавіше, адже замість однієї локшинорізки їх у наших бібліотекарів-кулінарів відтепер аж чотири! Чим вони і поспішили поділитися на офіційній сторінці книгозбірні в соціальній мережі. 

«Потужність нашої «бібліокухні» зросла завдяки завзятим господиням і волонтеркам Ірині Зафран з Житомира, Анжеліці Грінчук з Києва, Тетяні Нестройній з Павлограда, Ользі Лемешко із Сум та модераторам українського кулінарного форуму «Mooka», які надіслали нам таке необхідне кухонне приладдя, − діляться радісною новиною рожищенські бібліотекарі. − Дізналися про «кулінарну сотню» вони з газетних публікацій, теле- і радіосюжетів, які відзняли і записали у нашій бібліотеці талановиті Андрій Гнатюк, Ірина Власюк, Лариса Жаловага, Людмила Приймачок». 

А для маленьких волонтерів господині з різних куточків України поклали у посилки солодощі. 

Співробітники бібліотеки міста Рожища для дітей та їхні читачі сердечно дякують усім, хто допомагає їм передати тепло дитячих рук і сердець нашим захисникам. А добродійок із «Mooka» вітають з Днем кулінара! 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024