Рожище: відбулося заняття слухачів Університету Третього віку

01 Березня 2017, 09:30
2011

У вівторок, 28 лютого, відбулося заняття слухачів Університету Третього віку.

Щоправда, пройшло у досить незвичному форматі, адже, на запрошення директора Територіально центру Галини Поліщук, в гості до цих  поважних людей, в чиїх серцях  живе жага пізнання, завітали учасники літературно-мистецької вітальні «Світ прекрасного», яка діє при Центральній районній бібліотеці.


Оскільки 25 лютого Україна відзначала 146-ту річницю від дня народження Лесі Українки, то, звичайно, говорили про нашу геніальну землячку та її творчість.

Найпершою взяла слово велика любителька Лесиного слова Іда Войтюк. Жінка  ознайомила присутніх зі своїм улюбленим виданням «Лісової пісні»,  ілюстрації якого  повністю співпадають з її особистим  уявленням того,  як виглядають герої драми-феєрії.  


«Іван Франко, колись сказав, якби Леся Українка  нічого не написала окрім «Лісової пісні», то вона вже  була б генієм» - завершує свою розповідь Іда Михайлівна.

Улюблені твори нашої великої землячки читали Світлана Осипчук, Любов Плохотюк, Катерина Олексюк, Наталія Марценюк. Дещо з прочитаного викликало  жваве обговорення, навіяло  приємні спогади.




В цілому зустріч пройшла в щирій, невимушеній атмосфері, заливши в душі кожного з присутніх теплий промінчик Лесиних слів.



 

Коментарі
02 Березня 2017, 02:06
Бабусі ще гарно виглядають...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024