Просять забрати сміття, яке хтось залишив біля дороги Олександрівка – Копачівка

13 Квітня 2020, 13:24
5069

Людину, яка викинула сміття обабіч дороги Олександрівка – Копачівка, просять забрати його назад.

Допис та світлини сміття розмістив у групі «Нетипове Рожище» користувач мережі Павло Столярчук.

Чоловік просить порушників забрати сміття, яке вони залишили. Його вже зібрали та склали коло дороги.

«Підтримаю флешмоб, дорога Копачівка – Олександрівка 150 м. від лісу, сміття вже зібране в мішки і обабіч дороги чекає на власника. Прошу до п'ятниці включно забрати його. Якщо ні, то в суботу я вивезу сам і виставлю оригінальні фото», – йдеться у дописі.

Читайте також: Біля ферми у Дмитрівці виявили велику кількість сміття


1

Коментарі
13 Квітня 2020, 17:12
А давайте закинем мусор на територію Копачівської школи від імені, Вікторії, школярки учениці 9 класу.
13 Квітня 2020, 17:32
У цьому випадку потрібно повідоми у правоохоронні органи. Прізвище достеменно відоме, поліція складе протокол і правопорушник заплатить штраф. Тільки так наші люди почнуть розуміти. Інакше ніяк. І сором не допоможе.
13 Квітня 2020, 18:54
Собі закиньте на подвір'я, якщо розуму не маєте!!! До чого таке молоти??? Просять власника сміття його забрати, а ви закликає е на територію школи його скинути. Яка логіка? Чому директор чи вчителі, чи техпрацівники школи мають прибирати сміття цієї Вікторії і її недолугої сім' ї??? Однозначно, треба звернутись у поліцію і до еколога району. Штраф, штраф, і тільки штраф... І на весь інтернет ВЖЕ викласти фото з прізвищем!! Нехай всі знають цих засранців!!!
14 Квітня 2020, 12:36
Я дуже прошу пана Павла не залишати це просто так і написати звернення в поліцію. Недавно інспектор штрафувала в Рожищах за те, що викидали сміття в не призначеному для цього місцях. Цій людині допоможе щось зрозуміти тільки штраф. Інакше на ступного року вона знову зробить те ж саме і викине сміття.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024