Домашній льох: п'ять кращих компактних винних шаф

07 Квітня 2020, 14:28
2717

Якість вина залежить не тільки від сорту ягід та технології виготовлення, а й від умов його зберігання. Тому відмінним придбанням для кожного шанувальника цього напою стане винна шафа.

Фахівці Magazilla підготували шорт-лист кращих моделей, які не займуть багато місця навіть на невеликій кухні. Які винні шафи обрати мешканцям Рожища? 

Caso WineSafe 18 EB

Винна шафа розрахована на 18 пляшок напою, які розміщуються на трьох дерев'яних полицях. Діапазон температур варіюється від +5 до +22 °C. Модель приваблює стильним мінімалістичним дизайном. Передбачено можливість вмонтування в кухонний гарнітур, завдяки чому агрегат стане доповненням будь-якого інтер'єру.

Модель отримала антивібраційну систему. Наявність системи вентиляції запобігає накопиченню неприємних запахів у робочій камері, які можуть негативно вплинути на смак вина. Клас енергоспоживання – А.

AEG SWB 63001 DG

Вбудований холодильник для вина шириною 29,5 см і заввишки 82 см можна встановити під стільницю. Корисний об'єм робочої камери становить 56 л. Цього вдосталь для зберігання 18 пляшок. Температура всередині шафи – від +5 до +18 °C. Скляні дверцята оснащено ультрафіолетовим фільтром, який захищає вміст пляшок від впливу прямих сонячних променів. За потреби дверцята можна перевісити з лівого боку на правий.

Порада. Щоб придбати холодильник для зберігання вина максимально вигідно, краще порівняти ціни на сайті m.ua.

Philco PW 18F

Модель з металевими полицями сприяє зручному та організованому зберіганню вина. У винній шафі вміщується до 18 пляшок. Загальний об’єм камери – 47 л. Температура в робочій зоні варіюється від +12 до +18 °С.

Завдяки скляним тонованим дверцятам є можливість оперативно переглядати вміст робочої камери. Ба більше, винні колекції захищені від впливу УФ-променів.

Electrolux KBW 5 X

Стильний дизайн, можливість розміщення великих пляшок, низьке енергоспоживання (A ++) – сильні сторони винної шафи Electrolux KBW 5 X. Внутрішній простір розділено двома дерев'яними полицями, на які можна горизонтально вкласти 18 пляшок вина, кожну об'ємом до 2 л. Залежно від сорту напою, температуру усередині камери можна налаштовувати від +5 до +20 °C.

Liebherr WKEgb 582

Винний холодильник приваблює тихою роботою та великою кількістю додаткових налаштувань. У камері об'ємом 46 л встановлено дві дерев'яні полиці, на яких можна розмістити до 18 пляшок. Є можливість відрегулювати температуру в межах від + 5°C до +20°C. Передбачено систему вентиляції, а також захист від дітей, що передбачає блокування кнопок.

Модель має вугільний фільтр, який поглинає неприємні запахи. Винну шафу оснащено дисплеєм, що демонструє не тільки температуру, але й статус активованих функцій.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024